Юксел върти любов с млада милионерка

07.10.2024 12:31 | Видян 371 пъти

Юксел върти любов с млада милионерка

Юксел Кадриев показа жената до себе си – Венцислава Велчева, пише Уикенд. Той призна за пръв път за половинката си чрез снимка с нея, поместена в профила му в Инстаграм с думите: „Който търси, може и да намира, но само този, който вярва, получава“.

Макар да не става ясно с какво се занимава новата изгора на Юксел Кадриев, тя определено не изглежда като момиче, което разчита на доходите от заплатата си, предвид факта, че красавицата се хвали в социалните мрежи с дизайнерски чанти, струващи между 5 000 и 15 000 евро. Освен това тя е притежателка на изключително рядката и скъпа чанта „Ермес Бъркин“, чиято цена започва от 15 000 долара и е недостъпна за обикновените хора. Бижутата й пък са на „Картие” и „Ван Клиф”. Тунингованата Венцислава най-вероятно е малко по-голяма от дъщерята на Юксел – Габриела. Атрактивната г-ца Велчева има няколко корекции, като устните си е увеличила още преди години. След началото на връзката си с водещия на новините по Би Ти Ви тя си е сложила и обемни силиконови гърди.

„Юки й е напълнил пазвата”, шегуват се в социалните мрежи, а брюнетката не спира да показва прелестите си. Турчинът си е намерил богата жена, при която се е пренесъл да живее, след като се наложи да се изнесе от общинското жилище, което обитаваше. С какво се занимава новото гадже на Юксел, не е известно, но определено може да си позволи живот като на принцеса. Силиконката може да се похвали с доста скъп и луксозен живот. Според запознати доходите й, са от семейството й, тъй като родителите й развивали солиден бизнес.

Връзката на Венцислава и новинаря прилича на тази между Димитър Рачков и бившата му Анита Димитрова. И двете мацки са силно тунинговани, доста по-млади от мъжете си и неизвестни, но с амбиции за слава. Изглежда, връзката на влюбените гълъбчета е сериозна, защото звездата на Би Ти Ви вече се е запознал със семейството на младата си любима, както и тя с родителите на Кадриев, които живеят в родното Оряхово. Още през април водещият започна да отслабва, като почти всеки ден бе на Витоша. След това се разбра, че не е бил сам, а придружен от млада красавица. Любовта вдъхновява журналиста и той издаде втора книга със стихове пак по това време.

„Истинският живот на мъжа започва след 50 години” казва водещият Юксел Кадриев. На 27 март той посрещна 51, узрял за нов живот и с ново амплоа. Емблематичното лице на Би Ти Ви ходи от няколко години на уроци по пеене, едновременно с това продължава и с тези по пиано. Кадриев е започнал да пише преди няколко години, когато е бил много влюбен и твърди, че абсолютно всичко в мерената му реч е „по действителни случаи”.

Припомняме, че Юксел имаше няколко сериозни любовни афери. 51-годишният новинар преживя скандален развод с оперната певица Бонка Георгиева-Ласло, която го обвини в куп прегрешения, включително в интимни връзки с мъже, та трябваше Евгени Минчев да свидетелства в съда какви точно са били отношенията им. След това Юксел се влюби пламенно в красивата варненка Диди Янкова, която бе със 7 години по-голяма от него.

Любовта им приключи трагично, когато рак погуби бизнесдамата. Последната му известна половинка бе гъркинята Мария. В продължение на година и половина водещият имаше тайна връзка с нея и всяка седмица пътуваше до Солун, където живееше неговата изгора, но и там нещата приключиха.

„Сега Юксел е много щастлив с Венцислава. Дано връзката им продължи по-дълго време”, надяват се колегите му. Мнозина от приятелите на турчина обаче са скептични, че любовта му с хубавицата милионерка ще продължи дълго. Все пак възрастовата им разлика е почти 30 години, което рано или късно ще доведе до неизбежните проблеми.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

М. Бакалова с вечеря в Тифани

Не със закуска, а с вечеря в Тифани и не в Ню Йорк, а в...

Хари без Меган на 40-ия си рожден ден

Принц Хари е прекарал нощта на 40-ия си рожден ден с...

Няма коментари към тази новина !