11 хиляди напираха за Биг Брадър

07.10.2024 11:23 | Видян 140 пъти

11 хиляди напираха за Биг Брадър

Общо 11 хиляди души са кандидатствали новия сезон Биг Брадър, заяви в ефира на продуцентът на риалитито Краси Ванков. На 8-и октомври най-популярната къща в България ще посрещне още 15 ярки личности. 

Ванков разкри, че гласуването тази година няма да се случва чрез SMS-и, а чрез приложението на NOVA PLAY. Така зрителите освен да определят кой продължава в надпреварата, ще могат да взимат и важни решения за живота на съквартирантите чрез гласуване в приложението. Нововъведенията във формата ще дадат на зрителите повече власт от всякога. Водещи на новия сезон на Big Brother ще бъдат талантливият актьор Башар Рахал и ослепителният модел Алекс Богданска.

Трима интригуващи представители на поколението Z ще се борят за място в Къщата на Big Brother във финалното 24-часово гласуване, което ще определи 16-ия съквартирант в новия сезон на дългоочакваното риалити, пише HotNews.

Зрителите имат възможност да подкрепят 22-годишния бизнесмен Георги, 20-годишния модел Бо и 22-годишната актриса Евру в приложението на NOVA PLAY от 00:00 часа до 23:59 часа на 6-и октомври. Кой ще е изборът на зрителите, ще разберем по време на премиерния епизод на 8-и октомври от 21:30 часа по NOVA. Моделът Бо предизвика огромен интерес в интернет пространството с искреността си и с безапелационното си желание да бъде себе си, без да изпитва страх какво мислят останалите за него. Младият милионер Георги пък очарова със своето позитивно излъчване и впечатляващите си успехи, въпреки че е само на 22 години. Актрисата Евру също получи одобрението на зрителите заради своето лъчезарно излъчване и разтърсваща лична история.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

От години чаках дуета със Слави: Емилия

Емилия настоя за дуета със Слави Трифонов, който се...

Юксел върти любов с млада милионерка

Юксел Кадриев показа жената до себе си – Венцислава...

Няма коментари към тази новина !