Дженифър Анистън пак мина под ножа

30.09.2024 13:05 | Видян 174 пъти

Дженифър Анистън пак мина под ножа

Известен холивудски хирург извърши пластична операция на 55-годишната Дженифър Анистън и сега тя се появи пред публиката.  Феновете и спекулират относно промените в нейния вид, особено след неотдавнашното ѝ посещение при д-р Нийл А. Гордън. Спирането ѝ в известна клиника в Гринуич предизвика вълна от коментари, като внимателни наблюдатели отбелязаха промени в брадичката ѝ след ментопластика, процедура, с която тя изглежда е недоволна.

Критиците на актрисата твърдят, че опитите ѝ да запази младия си вид чрез козметични процедури са ненужни и отвлекат вниманието от естествената ѝ красота. Някои изразяват разочарование, че Анистън вече не прилича на иконичния си персонаж Рейчъл от „Приятели“, приписвайки промените на обширни козметични интервенции по лицето ѝ.

Въпреки усилията си да прикрие признаците на стареене с грим, Анистън изглежда има затруднения с притесненията относно външния си вид, което е особено видно в опитите ѝ да скрие торбички под очите. Въпреки това, ангажиментът ѝ към физическата фитнес е неоспорим, тъй като тя продължава да поддържа строг режим на упражнения четири пъти седмично, резултатът от което е завидната ѝ фигура.

С ръст от 165 сантиметра и тегло от едва 54 килограма, Анистън признава, че желае да свали няколко килограма, като посочва идеалния си диапазон на тегло между 50 и 51 килограма. Въпреки това, тя признава, че управлението на теглото става все по-предизвикателно с напредване на възрастта и подчертава важността на здравословния начин на живот.

Анистън е приела практиката на интермитентно гладуване от няколко години, ограничавала е времето си за хранене до 8 часа на ден. Въпреки дисциплината, необходима за това, тя намира интермитентното гладуване за управляемо, особено предвид, че значителна част от периода на гладуване преминава в сън. Диетичните ѝ избори са предимно здравословни, с обичайни изключения за торти и бургери.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Златка сложи рога на Карен, развеждат се

Златка Райкова и Карен Хачатрян са разделени, пише...

Ако Тръмп НЕ бъде избран, това ще...

Демократическата партия може да превърне САЩ във...

Няма коментари към тази новина !