Слави в нов дует с Емилия

30.09.2024 12:18 | Видян 120 пъти

Слави в нов дует с Емилия

Слави Трифонов и Емилия се събраха в музикален дует. За по-малко от 17 часа, след като видеото към парчето „Закъсня“ беше пуснато в YouTube, то събра над 320 хил. гледания. Самата Емилия призна преди премиерата, че това е дългоочакван за нея момент, за който е мечтала.

„Нямам думи да опиша какво изпитвам към тази песен. Каквото и да кажа, ще е недостатъчно, за да изразя емоцията, която усещам, когато я слушам. Всичко се случи толкова спонтанно и естествено. За мен това е един от най-ценните моменти в кариерата ми, защото имах честта да работя с най-големите професионалисти в България – Слави Трифонов, Евгени Димитров-Маестрото и целия Ку-Ку Бенд. Дълги години чакам този момент“, признава тя.

Емилия изрази своята благодарност към целия екип, участвал в проекта: „Благодаря от цялото си сърце за тази възможност и на Слави и на Ку-Ку Бенд! Всичко беше толкова перфектно и точно от към работа, часове, заснемане и спазване на срокове“.

Певицата насърчи феновете си да се насладят на новата песен, която се очаква да предизвика силни емоции у слушателите. „Наслаждавайте се, плачете, влюбвайте се, разочаровайте се, изживейте я. За тези емоции живеем и точно те ни държат живи“, написа тя в социалните мрежи.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ако Тръмп НЕ бъде избран, това ще...

Демократическата партия може да превърне САЩ във...

Дженифър Анистън пак мина под ножа

Известен холивудски хирург извърши пластична операция на...

Няма коментари към тази новина !