Лили забрани да я снимат и от дрон

30.09.2024 11:20 | Видян 196 пъти

Лили забрани да я снимат и от дрон

Лили Иванова забрани да бъде снимата от дрон, HotNews. По-рано от екипа и ползваха използването на летящи камери, които да снимат представянето й с надеждата, че тя нам как няма как да я покаже в блисък план. Снимките на примата се избират изключително прецизно, преди да бъдат пуснати в социалните мрежи, като тя категорично не желае портрети отблизо.

След юли обаче подобен експеримент с концертите на Иванова из страната не бе регистриран, явно защото тя не е одобрила дори фотографиите от въздуха. Сега певицата може би очаква фотографии чак от космоса, които да не я показват в близък план-най-големият й ужас. Преди година на концерт тя дори скастри фенка, която се приближи твърде близо до сцената с телефона си, за да я увековечи, припомня Hotnews.bg.

Дронът летя над едва 336 души, които хапнаха 4-степенно меню, докато слушаха хитовете на Иванова. Те платиха по 600 лева, като 450 е билетът за музикалните изпълнения на примата и нейния бенд, а 150 е цената на куверта за вечерята. Билетът за малко по-отдалечените от сцената места струва 500 лева, като в него се включва цената за билета за концерта – 350 лева и 150 лева за куверт. За алкохола и другите напитки феновете на Лили заплащат отделно.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Дженифър Анистън пак мина под ножа

Известен холивудски хирург извърши пластична операция на...

Моника Белучи на 60

Моника Белучи празнува 60-ия си рожден ден. Като една...

Няма коментари към тази новина !