Аталай избра Бареков пред любима за водач във Враца

27.09.2024 15:19 | Видян 140 пъти

Аталай избра Бареков пред любима за водач във Враца

Агентът на комунистическите тайни служби Рамадан Аталай избра Бареков пред любовта - в последния момент махна като водач на листата на турските земеделци във Враца близката си Ализан Яхова, за да тури Николай Бареков. 19 минути неволно стана свидетел на срещата на обяснението между бившата двойка в живота и политиката. Дамата изглеждаше в буреносно настроение, а Аталай неловко се опитваше да се оправдава. След предварително изчислено време насаме към тях се присъедини и евродепутатът Илхан Кючук.

Неговият бивш секретар Валентин Тончев - макар и единствен българин, останал при турците и ромите, също беше изигран при подредбата на листите.Той получи като черна неблагодарност за превръщането си в острие, неизбираемото второ място в Хасково, където Доганиадата едва ли изобщо ще хване мандат.

По ирония на съдбата, досега именно Тончев представляваше ДПС в същата тази Враца като депутат. Явно ролята на лидера на евролибералите Кючук е била да успокои Яхова. Той обаче напусна безславно мястото на срещата, което се стори на очевидците, сред които бяхме, като неуспешен опит за омилостивяване на бившата шефка на Фонд Земеделие.

Обидена за изиграването във Враца в полза на Бареков, тя напусна и неизбираемото си място в Русенската листа на триото Доган - Аталай - Джиджи.

Според източници от техния кръг това за нея е поредно разочарование от бившия ДС-агент, тъй като той имал и лични обещания към нея, които не спазил, когато останал свободен от ангажименти, но дали това е наистина така не се наемаме да твърдим.

Досега хората на Доган отричаха връзки с високия бивш евродепутат, коментираха, че Бареков сам им се натрисал. Сега обаче, като беше произведен водач на листа в край, с който няма общо, лъжите им лъснаха.

Напомняме важен детайл във връзка с обясненията в любов на Бареков към Северозапада. на 30 май 2013 г., както той сам разказва по онова време, той е замерян с пликове с фекалии в Монтана.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Сериалът Тревожност с награда...

Дни преди официалната му телевизионна премиера – на 29...

Почина легендарната британска актриса...

На 89 години почина една от гранддамите на британското...

Няма коментари към тази новина !