Най-новият шедьовър в турските сериали Казвам се Фара тръгва по бТВ Стори

20.09.2024 15:12 | Видян 99 пъти

Най-новият шедьовър в турските сериали Казвам се Фара тръгва по бТВ Стори

След като завладя Турция и се превърна в следващия международен супер хит от южната ни съседка, вълнуващият сериал „Казвам се Фара“ идва и в България – ексклузивно в ефира на bTV Story! Премиерната мелодрама с Демет Йоздемир и Енгин Акюрек, проследяваща борбата на една самотна майка да спаси живота на сина си с цената на всичко, тръгва в понеделник (23 септември). Зрителите на семейния канал на bTV Media Group ще имат възможност да се потопят в света на главната героиня – Фара, изпълнен с опасности, тайни и динамични обрати, всяка делнична вечер в епизоди от по час и половина – от 21:30 до 23:00 ч. Абонатите на VOYO ще имат ексклузивната възможност да проследят събитията в премиерната турска поредица 7 дни преди ефир.

Интригуващ, заплетен и многопластов, сюжетът на сериала се завърта около Фара (Демет Йоздемир) – млада иранка, завършила с отличие „Медицина“ в родината си, но принудена да избяга от там след преживяна лична трагедия. Преди 7 години тя се установява в Истанбул, където неочаквано разбира, че е бременна. Синът на Фара се ражда с изключително рядко заболяване – тежък комбиниран имунодефицит (ТКИД). Заради болестта си малкият Керим прекарва по-голяма част от времето си в стерилна детска стая, а когато излиза от нея, се придвижва в специален костюм-изолатор, наподобяващ скафандър, който го предпазва от външната околна среда.

За да издържа себе си и сина си, Фара е принудена да работи като чистачка на различни помещения заедно с други свои сънароднички, които също като нея са незаконни емигранти в Турция. Докато извършва задълженията си, една вечер тя става неволен свидетел на убийство, извършено от мафията. Фара опитва да се укрие от престъпниците, но те разкриват присъствието ѝ и решават да отнемат живота ѝ, за да не ги издаде пред властите. Самотната майка умолява мафиотите да я пощадят, като в замяна предлага да почисти местопрестъплението и да заличи всякакви следи от кръв. Те се съгласяват, но впечатлени от безупречното изпълнение и уверението, че ще си мълчи, решават да я превърнат в „чистачка на мафията“.

Фара категорично отказва и се опитва да избяга, но междувременно здравето на сина ѝ рязко се влошава и тя разбира, че спешно трябва да му бъде извършена скъпоструваща трансплантация на костен мозък. От този момент нататък животът на самотната майка се променя драстично – за да остане жива и за да събере нужните средства за операцията на Керим, тя се оказва въвлечена в подземния свят, където няма пощада и всяка грешка може да коства нечий живот. Ситуацията се усложнява още повече, когато между нея и израсналия в света на мафията Тахир (Енгин Акюрек) се заражда силна любов, която заплашва да ги постави в смъртоносна опасност…

В главните роли в „Казвам се Фара“ зрителите на bTV Story ще видят две от най-големите звезди на турското кино и телевизия – ослепителната Демет Йоздемир („Свободен дух“, „Домът, в който си роден, е твоята съдба“, „Ягодова любов“, „Стая 309“) и очарователния Енгин Акюрек („Пепел от рози“, „Дъщерята на посланика“). Екранното им партньорство е дългоочаквано както от зрителите в южната ни съседка, така и от многобройните им почитатели извън родината им, включително и в България.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Няма коментари към тази новина !