Втори ден на Sofia Fashion Week AW2024 с изисканост, блясък, смели дизайнерски визии и много VIP

20.09.2024 12:09 | Видян 96 пъти

Втори ден на Sofia Fashion Week AW2024 с изисканост, блясък, смели дизайнерски визии и много VIP

Втората вечер от Sofia Fashion Week 2024 продължи да пленява модните ентусиасти с изключителни ревюта и впечатляващи дизайнерски колекции. На подиума видяхме разнообразие от стилове, които представиха едновременно класическа елегантност и иновативни визии. Модната агенция Visage и участничките от конкурса Lady Universe на Цвети Разложка дефилираха с впечатляващи тоалети, демонстрирайки професионализъм и изисканост.

Старт на вечерта даде Стоян Радичев, който представи екзотични и смели комбинации от цветове и материи, вдъхновени от модерния дух на 2025 година. Mia Touché и KWIAT се обединиха, за да променят правилата на модата с ярки аксесоари, които внасят живот в зимните визии. TONENA очарова с изящни ръчно бродирани рокли, създадени с внимание към всеки детайл, докато RADAPOLA затвърди статута си на водещ моден бранд със своите иновативни модели.

Бутик ALEGRA, с водещ дизайнер Радостина Долапчиева, впечатли с блестящи официални тоалети, отличаващи се с изключителен дизайн и финес. Princess Fashion Studio представи своята сватбена колекция, съчетаваща класика и дързост с контраста между бяло и черно. Tailor Atelier плени с луксозни вечерни рокли, олицетворяващи изтънченост и чар, докато Kiara Fashion заложи на смели цветови комбинации и детайли във висшата мода.

Събитието продължава и тази вечер с нови модни изненади и иновативни дизайнерски решения. Модна къща Gallery Maria ще представи своите впечатляващи бални и официални рокли, а Стефани Каменова ще направи своя дебют с колекцията "Royalty", която обещава да бъде изпълнена с женственост и блясък.

Брандът Milfy на дизайнерката Милена Джоргова предизвика истински фурор по време на седмицата на модата с ревю, което съчета дръзка елегантност и изключителен комфорт. Техните творения не са просто пижами, а символ на стил и индивидуалност. С модели, които са толкова удобни, че бихте искали да останете в тях цял ден, и същевременно толкова изящни, че няма как да не ги покажете на света, Milfy успяват да пресъздадат идеалния баланс между уют и лукс.

Всяка пижама е произведение на изкуството, изработено с внимание към всеки детайл и от висококачествени материали. Подходящи за всякакви възрасти и нужди – от дамски и мъжки модели до специални комплекти за кърмещи майки, Milfy предлагат начин на живот, който обединява комфорт, елегантност и уникалност във всяка вечер.

Доротея Борисова представя колекцията „Provocateur“ за модна къща ROMANTIKA Fashion. Вдъхновена от новаторството и страстта в модата, колекцията включва екстравагантни модели, изработени от лимитирани дантели и тъкани, ръчно украсени с кристали и камъни Сваровски. Всяка визия излъчва ексцентричност и елегантност, създадена да накара всяка жена да се чувства уникална и неотразима. Луксозната марка парфюми Lattafa, която беше официален партньор на събитието, представи ексклузивна селекция от своите изтънчени аромати. Известни със своята издръжливост и уникални комбинации от съставки, парфюмите Lattafa впечатлиха гостите със своята елегантност и чувственост. Всеки аромат от колекцията носи усещане за престиж и изтънченост, което перфектно допълни блясъка на модното събитие.

Втората вечер на Седмицата на модата уважиха и множество VIP гости, сред които инфлуенсърите Атанасия и Даниел Бачорски, Севдалина Дякова, Мира Матеева – организатор на конкурса "Мис Варна", моделът Виктория Джумпарова, Н. Пр. Йелена Филипович - Стойанов, Миряна Йосифовска – организатор на Serbia Fashion Week, лорд Евгени Минчев, адвокат Биляна Тончева, моделът Виктор Русинов и коафьорът Борислав Сапунджиев – Урсула. По червения килим минаха още инфлуенсъра Пит Андрейчев, който току-що се завърна от фотосесия в Италия, Искрен Тончев - Искрата, Елена Кристиано, Мира Матеева, както и националните директори на Япония, Италия и Сомалия. Сред гостите бяха също дизайнерите Албена Александрова (Рошавата Гарга) и Гергана Петрова (Vanitta), бизнес дамите Мила Захариева и Ирен Велковски (управител на Асоциацията на българските модни дизайнери), Албена Джоунс, Жени Калканджиева, Мери Молевски и много други известни личности, които се насладиха на вечерта.

Репортажи от събитието може да гледате в ефира и всички платформи на CodeFashion, а още снимки от червения килим - във Facebook страницата на ХАЙЛАЙФ. Официални фотографи на събитието - Златан Деков и Кирил Станоев за HIGH NOIR.

Sofia Fashion Week продължава да вдъхновява със своите оригинални дизайнерски предложения и новаторски подходи към модата. Третата вечер на Sofia Fashion Week 2024 обещава да бъде не по-малко впечатляваща. На модния подиум ще бъдат представени изключителни колаборации Huawei x Global Brands Store, както и DHL x Antony Langountin. Специален акцент ще бъде участието на Тамина, която ще дефилира за трета поредна вечер, а след ревютата ще зарадва гостите с уникално музикално изпълнение. В допълнение, кибер водещата Софи ще продължи да впечатлява с нова визия и оригинален стил, а Седмицата на модата ще бъде закрита с официалната бляскава церемония на конкурса Lady Universe. Очаква ни вечер, изпълнена с класа, модно вдъхновение и незабравими моменти.

Снимки: Златан Деков и Кирил Станоев за HIGH NOIR

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Спецакция в Минерални бани,...

Спецакция се провежда в курортното селище Минерални бани...

Бях на най-тъпото място, не аз...

Оказах се на грешното място в грешното време. Накрая на...

Няма коментари към тази новина !