Драго Симеонов с признание за най-тежките дни в живота си в Животът по действителен случай

19.09.2024 15:32 | Видян 241 пъти

Драго Симеонов с признание за най-тежките дни в живота си в Животът по действителен случай

Тази събота (21 септември) в „Животът по действителен случай“ от 17:00 ч. по bTV гостува притежателят на един от най-разпознаваемите радио гласове у нас – журналистът, водещ и подвижна енциклопедия Драгомир Симеонов. Обичайно Драго разказва забавни истории в типичния си стил, но този път ще ни изненада с признания за някои от най-радостните, но и най-тежки дни в живота си.

Случайно или не, в тягостните дни на COVID-19 пандемията той и неговата половинка – актрисата София Маринкова – почти синхронно попадат в капана на паник атаките. Зрителите на bTV ще разберат как двамата са успели да се измъкнат и какви неочаквани ползи им е донесла принудителната ваканция. Драго ще сподели и какво е общото между рап музиката и вдигането на тежести, какво е наследил от него синът му Павел и наистина ли има страх от официалното обвързване с подпис под свидетелство за брак.

В рубриката за визуални промени „Моето ново Аз“ ще проследим историята на жена, чийто късмет изглежда я е изоставил още с раждането ѝ. Израснала с баща алкохолик, като голяма я сполетява един от най-големите кошмари – при раждането детето ѝ получава тежки увреждания. Вече 10 години тя е принудена всяка минута от денонощието да бъде плътно до сина си, за да му помага за всичко, включително да се храни и да пие вода. Специалистите са готови да ѝ помогнат, за да получи поне частица от един нормален живот с хубава усмивка и обаяние.

Филип Буков пък е подготвил скандално любопитна класация. В „Топ 10“ зрителите ще проследят десетте най-шумни междусъседски разпри с участието на VIP персони от българския шоубизнес, спорт и обществен живот. Кои звезди се карат най-люто с комшиите си, ще разберем тази събота (21 септември) от 17:00 ч. по bTV!

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Драго Симеонов с признание за...

Тази събота (21 септември) в „Животът по действителен...

Динамичен и напрегнат старт на...

В петък вечер (20 септември) от 20:00 ч. по bTV, на едно...

Няма коментари към тази новина !