Кака Лара и Ути Бъчваров играят в първия епизод на Колко ми даваш? по бТВ

18.09.2024 14:46 | Видян 169 пъти

Кака Лара и Ути Бъчваров играят в първия епизод на Колко ми даваш? по бТВ

Една чаровна водеща – Флорина Иванова, двама звездни играчи в отлично настроение - вечната „кака“ Лара Златарева и „чичо“ Ути Бъчваров и 6-ма напълно непознати, чиято възраст двамата ще трябва да отгатнат, очакват зрителите на bTV в първия епизод на новата забавна игра “Колко ми даваш?“ – утре вечер от 22:00 ч.

С много динамика, хумор, изненади и неочаквани обрати новото куиз шоу ще зарежда с отлично настроение всички пред екраните в последните две вечери от работната седмица, а още този петък, 20 септември, в „Колко ми даваш?“ ще блесне звездният дует Димитър Ковачев – Фънки и Константин.

В шест поредни кръга играчите ще трябва да познаят точната възраст на 6-ма непознати, а сумата, с която ще стартират играта е 25 000 лв. Целта на двойката е да опитат да задържат максимална част от нея до финала, а наградата ще бъде не за тях, а за непознатите, които ще излязат на сцената и за публиката в студиото. Всеки грешен отговор ще им струва скъпо, защото сумата ще намалява. Всяка година разлика между реалната възраст на непознатите и тяхното предположение ще им носи загуба, равняваща се на различна сума, която ще става все по-голяма с всеки следващ кръг. Звездните състезатели ще разполагат и с 5 ключа, които ще „подсказват“ възрастта на непознатите, а темите на ключовете са - известна личност, снимка, информация или песен.

„Не сме се виждали отдавна и да си призная, липсваше ми телевизионното студио! Завиждам на зрителите за шоуто, което ги очаква! Ще бъде лудо, неочаквано и с много обрати!“, ще заяви на старта на играта усмихната Флори.

Каква е стратегията на кака Лара и Ути в отгатване на възрастта на непознатите, ще заложат ли на интуицията и чувството си за хумор или пък ще „стрелят“ с напълно неочаквани тактики, зрителите предстои да разберат в четвъртък вечерта.

„Ние знаем на колко сме години и се харесваме тук и сега!“, убедени са двамата звездни играчи и смело ще се впуснат в забавното предизвикателство „Колко ми даваш?“.

А сред „непознатите“ ги очакват напълно неочаквани колоритни герои, сред които - трето поколение майстор по приготвяне на еленски бут по автентична българска рецепта, екскурзовод – машинен инженер, танцьор на фолклорни танци, участник в първото издание на „Хит минус едно“ и всестранно развита личност, която вижда в бъдещето.

Не пропускайте „Колко ми даваш?“ в четвъртък с Лара и Ути и в петък с Фънки и Коцето - от 22:00 ч. по bTV.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Динамичен и напрегнат старт на...

В петък вечер (20 септември) от 20:00 ч. по bTV, на едно...

Извинявай, Новак: Нешка

Извинете г- н Джокович, Не разбирам, защо точно днес...

Няма коментари към тази новина !