Тони Стораро още не може да преживее смъртта на баща си

11.09.2024 10:51 | Видян 746 пъти

Тони Стораро още не може да преживее смъртта на баща си

От 40 дни насам, Тони Стораро не е на себе си от болка, защото изгуби най-близкия си човек. Легендата на родния поп фолк съобщи с огромна тъга, че от този свят си е отишъл баща му. 40 дена по-късно той направи ново признание, което разплака последователите му в мрежата.

"Моят красив баща, който беше моята сила, моето всичко, моето щастие. Благодаря ти, татко за всичко, което ми даде в тоя живот, най-важното твоята обич, твоят поглед към мен. Липсваш ми много... Знам, че ще бъдеш винаги до мен, моето всичко, най-добрият баща, най, най, най. Обичам те....", това пише легендата на родния поп фолк в Инстаграм профила си.

View this post on Instagram

A post shared by Toni Storaro (@toni_storaro)

Тони Стораро все още запазва мълчание за това какво е сложило фаталния край за баща му, но изглежда, че ще дойде и този момент, в който да разкрие причината..

"Най-любимият ми човек на света ни напусна. Човекът, на който съм кръстен и името му нося с гордо вдигната глава. Големият Фики - моето всичко. Моят дядо - ангел! Обичам те, дядо! Завинаги ще си в сърцето ми", пък написа в Инстаграм профила си и Фики Стораро, публикувайки снимка с покойния си вече дядо.

По-малкият син на Тони Стораро - Емрах също публикува кадър с дядо си в своя профил.

За бащата на Тони Стораро - Фикрет, се знае, че е бил музикант, а в клана на фамилия Стораро има традиция - децата се проверяват дали носят музикалния ген като излизат първо на сцена на празнично събитие - сватба, рожден ден и т. н. Очевидно и синът му Тони, и неговите деца, са я последвали, пише showblitz.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Да подкрепим плувеца Цанко Цанков с...

"Благодаря на всички българи, които ме подкрепиха на...

Игри на волята е хитът на есенния тв...

След като завладя телевизионния ефир, мащабният риалити...

Няма коментари към тази новина !