Хълк Хоган се притеснява, че Джейк Пол може да убие Тайсън на ринга, дали обаче?

09.09.2024 14:43 | Видян 331 пъти

Хълк Хоган се притеснява, че Джейк Пол може да убие Тайсън на ринга, дали обаче?

Легендата на WWE Хълк Хоган изразява мнението си за предстоящия двубой между Майк Тайсън и Джейк Пол. Хоган се опасява за безопасността на "Iron" Майк срещу "The Problem Child".

Майк Тайсън е боксьор ветеран и велик боксьор в тежка категория за всички времена. През последните 20 години той не е активен в бокса, като изключим един демонстративен двубой срещу Рой Джоунс младши само преди няколко години. Въпреки че в младостта си е бил силен играч, сега е на почти 60 години.

Джейк Пол е YouTuber, превърнал се в боксьор, който се прочу с победите си на ринга над бивши бойци от UFC, сред които Нейт Диас, Андерсън Силва и други. Неговите боксови мачове винаги привличат голям брой зрители. Предстои му да се бие с боксовата легенда Тайсън на 15 ноември по Netflix.

Хълк Хоган, в разговор с брата на Джейк, Логан Пол, обясни опасенията си относно мача между Майк Тайсън и Джейк Пол. Той каза:

"Брат ти е твърде силен, брато. Той е силен. Снощи гледах негов двубой и видях как подготви опонента си с лявата ръка и продължи да хвърля балтии с дясната, си казах: "О, Боже, той ще убие някого". Не, наистина. Беше страшно. Обичам Майк до смърт; не искам Джейк да убие Майк, Господи."

Спаринг партньорът на Майк Тайсън, което е интересно, казва точно обратното. В предстоящия двубой между Майк Тайсън и Джейк Пол той се страхува за безопасността на Пол.

"За мен това ще бъде сериозна спаринг сесия. Когато Майк се боксира с Рой Джоунс младши, той удари Рой с удар в тялото и го сгъна - и Майк знаеше, че може да довърши Рой Джоунс. Всеки, когото Майк удари, ще бъде наранен, вероятно и нокаутиран, но той пожали Рой Джоунс."

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

УЕФА Шампионска лига се завръща с нов...

„Ново начало“ – по този начин може да бъде определен...

Метрото ни е №2 в Европа: Bounce

Метрото в българската столица е най-второ място в...

Няма коментари към тази новина !