Олимпийска звезда и OnlyFans модел отпразнува медал и нов рекорд с туърк

08.08.2024 11:15 | Видян 608 пъти

Олимпийска звезда и OnlyFans модел отпразнува медал и нов рекорд с туърк

Звездата на OnlyFans Алиша Нюман отпразнува запомнящ се олимпийски бронз, като туъркваше на публиката на Stade de France.

Канадската състезателка по овчарски скок удиви привържениците, като преодоля 4,85 метра в горещо оспорван финал в сряда вечерта, подобрявайки националния рекорд по този начин.

След това тя увенча зрелищното си представяне, като разкри уникалното си тържество пред шумна тълпа в Париж в друга драматична вечер на Игрите.

Когато Нюман не чупи рекорди в олимпийското събитие, тя радва поддръжниците с прозрения за живота си в OnlyFans.

Взимайки 10 паунда на месец, 30-годишната със сигурност щеше да спечели доста стотинки, независимо от успеха си в Париж.

Но сега тя изглежда готова да бъде изстреляна до национална звезда след впечатляващо представяне на Стад дьо Франс в сряда вечер.

Олимпийката от Делауеър, Онтарио, Канада, преодоля същата височина като съперничката Кейти Муун, но американката пропусна един по-малко пъти от Нюман и спечели сребро.

Звездата от OnlyFans стана първата канадка, спечелила олимпийски медал в овчарския скок след успеха си в Париж, и единственият човек от страната от 1912 г. насам.

Междувременно австралийката Нина Кенеди постигна височина от 4,90 метра, за да спечели златния медал.

Нейната победа осигури рекорден 18-и златен медал за Австралия в Париж, тъй като нацията записа най-добрия си ден на олимпийски игри.

След ранен пропуск на 4,70 м, 27-годишната Кенеди беше безупречна на следващите си три височини, надхвърляйки 4,80 м, 4,85 и 4,90 м от първия опит.

Тя пропусна първия си опит на 4,95 м, но това нямаше значение, като 4,90 м бяха достатъчни, за да си осигури златото.

Това беше четвъртият златен медал за Австралия от великолепната сряда в Париж, вдигайки общия резултат на нацията до рекордните 18 златни медала с четири дни на състезание, които все още предстоят.

Предишният най-добър резултат беше 17 златни медала от игрите в Атина през 2004 г. и отново преди три години в Токио.

„Тук съм, златен медалист съм, това е толкова болно“, каза тя на Nine.

„Чувствах се наистина спокойна. Влязох с работа и намерение, и днес си казах да се залавям за работа. „Вършете си работата“ и това е резултатът.“

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Да подкрепим плувеца Цанко Цанков с...

"Благодаря на всички българи, които ме подкрепиха на...

Игри на волята е хитът на есенния тв...

След като завладя телевизионния ефир, мащабният риалити...

Няма коментари към тази новина !