Робърт Дауни Джуниър напът да стане най-високоплатения актьор на всички времена

02.08.2024 07:50 | Видян 436 пъти

Робърт Дауни Джуниър напът да стане най-високоплатения актьор на всички времена

Робърт Дауни Джуниър е напът да стане най-добре платеният филмов актьор на всички времена, като последната му роля му донесе „значително повече“ от £62 милиона, пише Daily Mail.

В понеделник беше обявено, че 59-годишният актьор изненадващо се завръща във вселената на Marvel, но не като своя много обичан герой от Железния човек, а като злодея от Фантастичната четворка Доктор Дуум в два нови филма за Отмъстителите.

Съобщава се, че носителят на "Оскар" звезда "Опенхаймер" ще получи повече от £62 милиона заплата, като се очакват допълнителни изплащания в "ескалатори на представянето", които ще му осигурят дял от приходите в боксофиса.

Други предимства в договора на Дауни Джуниър включват пътуване с частен самолет, специална охрана и цял „лагер с ремарке“.

Това ще накара актьора да изпревари заплатите на Брус Уилис в Шесто чувство, Том Круз в рестартирането на Top Gun и Уил Смит в Мъже в черно 3, като най-добре платената филмова звезда на всички времена.

Дауни Джуниър е най-добре платеният член на кинематографичната вселена на Marvel, печелейки £400 милиона като Тони Старк в Железния човек, участващ в четири филма за Отмъстителите, три самостоятелни филма на Железния човек и епизодични роли в Невероятния Хълк, Капитан Америка: Гражданска война и Спайдърмен: Завръщане у дома .

Въпреки че неговият герой Тони Старк вече е мъртъв, мултивселенната история на франчайза ще му позволи да се завърне.

Последната му роля като доктор Дуум беше обявена в понеделник на Comic Con в Сан Диего.

Облечен в ефектен зелен костюм, той беше поканен на сцената от братята Русо, които също ще спечелят £62 милиона, за да режисират следващите две части на Отмъстителите.

Въпреки че Marvel отдавна е най-доминиращата марка в световното кино, последните филми като продължението на Ant-Man и The Marvels се провалиха.

Изпълнителите на филма се надяват, че със завръщането на Дауни Джуниър, това ще възвести връщането на приходите от милиарди долари за франчайза.

Предишните два филма за Отмъстителите бяха заснети в САЩ, а новите ще бъдат заснети в Лондон през пролетта на 2025 г.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

14 двойки се впускат в Бягство към...

Надпреварата започва от 20:00 ч. на едно от...

Бременната годеница на Логан Пол Нина...

Годеница на Логан Пол Нина Агдал позира гола, докато...

Няма коментари към тази новина !