Леля Цецка като Робин Уилиамс

11.08.2009 16:30 | Видян 4846 пъти | Гласували 2

Леля Цецка като Робин Уилиамс

Не ти ли прилича нашата сладка леля Цецка – шефката на парламента, на Робин Уилиамс?

С този въпрос ме сепна приятелката на Слава Соня Колтуклиева. Заради недоумението ми тя продължи: Спомни си го преоблечен като Мисис Даутфайър от онзи смешен филм! Вярно, че приликата е на лице. Даже не е само по лице и по стайлинг.

Даутфайър, ако преведем измислената фамилия на бавачката буквално от английски на български език, означава “фалшив огън”. А има ли нещо по-фалшиво от огъня на леля Цецка?

На 28 юли тя се зарече, че няма ваканция за депутатите. Три дни по-късно самата тя излезе във ваканция. И то не къде да е, а на резиденция Евксиноград. В което не би имало нищо лошо, ако само ден преди това не се беше обявила като отявлен борец срещу привилегиите.

За да не става за срам, леля Цецка побърза да пусне още фалшив огън – медиите лъжели. Накрая обаче се оказа, че лъже самата тя. Пекла се е на Евксиноград с президента и още как, разкри Труд.

Върнала се в София, леля Цецка Даутфайър се скара на бТВ, че не можело да й държи сметка за отпуската, която всъщност не била точно отпуска, а лична работа. По каква причина? Ами много била уморена жената от 2 месеца предизборна кампания. Сякаш някоя я е карал насила да става депутатка. Пък и не я питаме откъде събра към 200 – 300 000 лева за кампанията на парламентарния вот в нейния район.

Само за миг ще ви върнем към пролетта, когато по повод на селски избори леля Цецка беше изтресла в ефира на Нова телевизия уникалната мисъл: “Това, че нашият кандидат е хванат да раздава пари на съселяните си в нощта преди вота изобщо не означава, че е купувал гласове”!

Да се смеем ли, да плачем ли....

автор: Борис Ангелов

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Самоуправляващи се автомобили: Какво...

Авторите на научна фантастика, Илон Мъск и други от...

Червената нишка: Откъде идва...

Японците имат древно поверие, че хората, които са...

Няма коментари към тази новина !