Да станеш баща на 78 и майка на 53: Семейство от Поморие посрещна дълго чакани близнаци

10.07.2024 16:13 | Видян 1192 пъти | Гласували 1

Да станеш баща на 78 и майка на 53: Семейство от Поморие посрещна дълго чакани близнаци

В продължение на десетилетие Алекси и Наталия правят опити да имат поколение, пише Флагман

Да станеш баща на 78 и майка на 53 години - това е част от историята на семейство от Поморие, което наскоро се сдобива с близнаци. В продължение на десетилетие 78-годишният Алекси и 53-годишната Наталия правят опити да имат деца, докато най-накрая мечтата им се сбъдва. Какъв е пътят към щастието за тях и как двамата се решават на тази крачка в живота, когато хората на тяхна възраст гледат внуци и се радват на старините си?

Алекси Радев е старши спасител и треньор по айкидо и джудо, а хобито му е шахматът, заради което преди години създава и клуб в морския град.

"Сега усещам младостта да се връща в мен. За пореден път, защото преди това имам двама сина. Моят съвет към мъжете е да правят деца, защото България има нужда от здрави, силни, умни и интелигентни деца", призова мъжът.

Алекси се запознава с Наталия от Беларус преди 15 години, когато е спасител на плаж в Слънчев бряг. Влюбват се и тя остава в България. Историята им разказа Нова телевизия.

"Направихме неуспешен опит за дете преди 10 години. Не се отказахме, продължихме да опитваме, борихме се и достигнахме целта си", допълни той.

Сред множеството поздравления в социалните мрежи най-задаваният въпрос към смелата двойка е как са се решили на тази стъпка предвид възрастта им.

"Чувствам се добре, много съм доволна. Моята голяма мечта са тези бебенца - Ростислав и Дарина. Няма нищо страшно в това да станеш родител на тази възраст. Господ с нас", споделя Наталия Грищук.

"Реших се, защото имам още много сили. И съм сигурен, че и други мъже ще последват моя пример. Независимо, че възрастта наляга. Правят се деца и до 100 години", обясни Алекси Радев. И отправи пожелание в стих към дамите. "Жени, недейте нивга остарява. Бъдете като липовия цвят, макар и рано да прецъфтява, той пази дълго своя аромат. Правете деца!".

Близнацитe са родени в седмия месец заради появила се хипертония при майката и ще останат в бургаската неонатология под наблюдение.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Стинг продаде на Зеленский имение с...

"Певецът Стинг продаде имението си Tenuta il Palaggio,...

Певицата Ванеса показа супер тяло

На ръба на басейн се щракна чалгаджийката Ванеса....

Няма коментари към тази новина !