Мюсюлмански вот спечели във Франция, сочат данните: ДПС ФрансЕ и още нещо

10.07.2024 11:58 | Видян 581 пъти

Мюсюлмански вот спечели във Франция, сочат данните: ДПС ФрансЕ и още нещо

5 милиона души или 80% от мюсюлманите във Франция са гласували за екстремист-левицата на Меланшон, за да победи за национален парламент, като са се вдигнали от 72%, колкото ислямски последователи са дали вот за неговата партия на евроизборите месец по-рано, сочат официалните данни. Още по-голям е процентът, ако се пресмятат не само първото, но и второто и третото поколение имигранти във Франция. Изнеслата официалните данни италианска империя Медиасет добавя кървавото писмо за надвисналата опасност, което известни френски интелектуалци публикуваха в най-авторитетния вестник Фигаро. Както и заглавието от корицата на Шарли Ебдо: Маленшонизиран Хамас.

Напомняме, че партията на Меланшон не само не осъди зверствата на ислямистите от 7 октомври м.г., но и отрича Хамас да е терористична организация, наричайки я "съпротивително движение". Не невинните мирни палестинци, а именно Хамас.

Затова 90% от знамената на площад Репюблик в Париж при безчинствата на левичарите след победата им бяха палестински, тук-таме имаше червени, южноафрикански, но френски не се видяха или са били толкова малко, че да останат незабелязани. И лозунгите, издраскани по скулптурата в центъра на мегдана и по околните сгради са проислямистки, както показаха тв камерите от цял свят. Не и българските телевизии.

С истеричния си ход да свика бързи предсрочни избори и фактическата коалиция, която направи с екстремистите за втория тур на вота, който във Франция е мажоритарен, само и само да не спечелят десните на Льо Пен, президентът Макрон даде властта на нещо много по-лошо от нашето ДПС, което все пак е умерена партия.

При това братска на Обновата на Макрон в доста оредялото след евроизборите европейско либерално семейство. Част от него, апропо, тези дни се отличи и с недотам умно писмо в подкрепа на Доган, сякаш някой го е оспорил като почетен председател.

Безотговорността на Макрон води до два еднакво отвратителни ефекта.

Първият е превземането на християнска Европа отвътре от радикални мюсюлмани, тъй като Франция е нейната втора най-силна държава и икономика, а поради посредствената слабост на немския канцлер Шолц, именно парижкият президент е нещото като лидер на ЕС.

Вторият ефект е допълнителният тласък, огромен импулс, който това пък дава и ще даде за години напред за още по-високи резултати на крайната десница, която - както се видя, без друго е първа сила в 2 от 3 водещи държави на Евросъюза, а в третата е втора партия. Първа е също в други възлови страни като Нидерландия, Австрия, Унгария и т.н. Явно ще превзема и още. Като ние също не сме застраховани.

Личният егоизъм и поредната истерия от безсилието на Макрон подведоха французите, които поставят имиграционната тема и страха от нашествие като водеща, както сочеха сондажите, да гласуват точно за обратното, което биха желали да получат.

А ислямското, при това екстремно влияние, не е само картинка при Меланшон, обкръжен при публичните си изяви от жени с "арафатки" - характерните кърпи на ситно черно каре, въведени от лидера на ООП Ясер Арафат. На когото управляваната от социалисти Франция беше втори и последен дом, апропо.

Което би било работа на франсетата, ако не засягаше нас и цяла Европа. Пряко.

Как някой би могъл да спре още по-масирана емигрантска вълна, ако потомците на бившите роби от Африка и Близкия Изток виждат, че превземат отвътре Европа? Никой!


Борис Ангелов

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Стинг продаде на Зеленский имение с...

"Певецът Стинг продаде имението си Tenuta il Palaggio,...

Певицата Ванеса показа супер тяло

На ръба на басейн се щракна чалгаджийката Ванеса....

Няма коментари към тази новина !