Кейт Бекинсейл не прилича на себе си след семейна трагедия

09.07.2024 14:52 | Видян 860 пъти

Кейт Бекинсейл не прилича на себе си след семейна трагедия

Кейт Бекинсейл разкри, че загубата на тегло се дължи на „стреса и мъката“ от смъртта на втория й баща и диагнозата рак на майка й, докато отвърна на троловете.

51-годишната британска актриса разкритикува някои от нейните последователи, които й казаха, че трябва да наддаде на тегло в секцията за коментари към последната си публикация в Instagram.

След споделяне на видео клип с изрязана горна част и долнище на бикини, един последовател попита къде е изчезнал нейният „г**“ и насърчи Кейт да „направи няколко клякания“.

Друг твърди, че тялото й се е „свило“, докато друг настоява, че тя „изглежда разстроена“ във видеото, публикувано в понеделник вечерта.

Кейт обаче отвърна на жестоките коментари и обясни, че има няколко причини за промяната на фигурата й, включително шестседмична болница.

Тя отговори: „Не, всъщност, гледах как вторият ми баща умира доста шокиращо, майка ми има рак в стадий 4 и загубих много кръв от стрес и скръб...

„Много бързо и след това бях в болница за шест седмици, защото скръбта беше прогорила дупка в хранопровода ми, което ме накара да повърна обилно количество кръв и открих, че ям много трудно...

„И току-що работих много, много усилено върху филм, който всъщност беше доста задействащ, защото включваше и темата за смъртта на баща ми, така че не съм наистина загрижен какво мислите за моя г**. Може би трябва да се тревожите за собственото си шибано куче. Предлагам да пъхнете нещо в него, като голям ананас или тухла.

Доведеният баща на Кейт Рой Батърсби почина през януари, след като получи „масивен инсулт“, докато се бореше с две форми на рак, които му бяха диагностицирани миналото лято.

Малко след смъртта му Кейт също разкри, че на майка й Джуди Лоу също е било казано, че има рак в четвърти стадий.

Друг човек попита: „Как си със здравето, Кейти? Изглеждаш, сякаш си отслабнала?“, на което тя отговори: „Сега е страхотно, благодаря“.

Един друг отговори отдолу: „Публикувах основно същото, тя изглежда нездравословно“, а друг човек каза: „Някой изглежда разстроен“.

Кейт иронизира: „Не мисля, че изглеждам разстроен. Мисля, че изглеждам така, сякаш моята усмивка крие години на горчивина, но не бих го нарекла непременно разстроен.

В няколко публикации Никол твърди, че познава хората зад някои от коментарите, които според нея се крият зад фалшиви профили.

В отговор на някой, който попита „Кейт, толкова раздразниш всички, добре ли са?“, „Добре ли са, човече? Всъщност знам кои са много от тях и те наистина не са добре.

Отговор на човек, който беше казал „толкова странно как главата продължава да расте, но тялото се свива. Ти се превръщаш в гном“, каза Кейт: „ХАХА на Вашата биографична снимка личи, че сте истински гном, живеещ най-добрия си живот в гората и ми даде толкова много живот. Не мога да ви кажа, моля, отидете да съберете още малко ядки и горски плодове.

Освен че отговори на някои от негативните коментари, Кейт отдели време и да отговори на някои от феновете си, които й пожелаха успех.

Един каза: „Имаш повече истински фенове, които те ценят, отколкото хейтъри. Винаги знай това [емотикон с усмихнато лице]'.

Кейт отговори: „О, обичам последователите си, наистина ги обичам – някои от тях са толкова невероятно почтени, подкрепящи ме и брилянтни души.

„Всъщност имам проблем с двама души, които продължават да правят няколко акаунта, така че не се заблуждавайте. Голяма част от това са те.

Първоначалният пост на Кейт беше как тя се шегува с хора, които казаха, че не се държи на възрастта си в социалните медии.

Моделът закачливо сложи мрежа за коса на главата си и се пошегува, че трябва да започне да плете, за да бъде по-„подходяща за възрастта“ на своите фенове.

Тя озаглави видеото: „Хайде да вдигнем тост за глупавите чанти. Да вдигнем наздравица за дупките. Да вдигнем наздравица за мръсниците.

През март Кейт разкри, че е била хоспитализирана, след като предизвика безпокойство сред феновете си с разплакани селфита.

По-късно тя обясни причината зад болничния си престой в вече изтрита публикация в Instagram, като написа: „Прекарах шест седмици в болница поради обилно повръщане на кръв от разкъсване на Mallory Weiss, причинено от стреса от цяла година, разкъсвайки дупка между хранопровода ми и стомаха.'

„Това е, което съм готова да разкрия, което е допринесло за известна загуба на тегло. Какво мислите за външния ми вид и как трябва да изглеждам, независимо от обстоятелствата в живота ми и семейството ми, не е важно.

През последните месеци Кейт се грижеше за майка си и покойният си пастрок, след като ги изпрати със самолет от Обединеното кралство, за да останат при нея в Лос Анджелис.

„Кейт се грижеше за родителите си, които и двамата са със сериозни заболявания, през по-голямата част от годината“, разкри ексклузивно източник пред DailyMail.com в края на миналата година. „Тя ги доведе в дома си в Ел Ей и превърна грижата за тях в свой приоритет номер едно.“

На 10 януари Кейт обяви смъртта на втория си баща Рой на 87 години.

Вътрешен човек разкри, че звездата от „Снежни ангели“ – чийто биологичен баща Ричард Бекинсейл почина през 1979 г. на 31 години от сърдечен удар в съня си – изпитва емоционална тежест през последните месеци.

„Тя беше забелязана тази седмица няколко пъти да плаче в коридорите на болницата на UCLA“, добави източникът. „Приятелите й са много обезпокоени, че тя е подложена на безмилостно напрежение от месеци и почти не спи и не яде.

„Кейт изглежда много силна, но това беше невероятно трудно и като се има предвид, че тя загуби баща си толкова млада, я засяга много дълбоко. Приятелите й са загрижени за собственото й здраве.

Втори източник обясни, че майка й Джуди е избрала да запази битката си за здравето в тайна, заявявайки: „Тя е необикновена, дори не бихте разбрали, като я погледнете. Тя поддържаше много положително отношение през всичко.

Кейт сподели снимка на службата на Рой, която разкрива, че той е бил кремиран на 19 февруари, в крематориума Мортлейк близо до Кю в западен Лондон.

Тя също така сподели друг поглед към документа, който имаше мило послание, заедно с още снимки на Рой.

Той гласи: „Искаме да благодарим на вас, нашето семейство и приятели, за вашата любяща подкрепа и това, че сте с нас днес, за да почетем и почетем Рой.

„Моля, присъединете се към нас след това, за да отпразнуваме него и живота му, да споделим спомени и истории и неизбежно да му липсваме, знаейки колко би се радвал на такова събиране“.

Майката на Кейт Джуди се омъжи за Рой 18 години след смъртта на бащата на Кейт, звездата от Porridge Ричард Бекинсейл.

Рой се радваше на собствената си успешна кариера като режисьор, работейки по големи британски екранни хитове, включително Инспектор Морс и Кракър. Последната му режисьорска заслуга е за епизод от 2006 г. на A Touch Of Frost.

Биологичният баща на Кейт Ричард Бекинсейл беше най-известен с ролите си на Лени Годбър в ситкома на BBC Porridge и Алън Мур в ситкома на ITV Rising Damp.

Рой също има дъщеря - Саманта, 55 - която е единственото му дете от брака му с Маргарет Брадли.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Принц Уилям в хеликоптер с Дейвид Бекъм

Принц Уилям се присъедини към Дейвид Бекъм, за да...

Отлагат тестването на BG-ALERT заради...

Планираното тестване на Националната система за ранно...

Няма коментари към тази новина !