Финансов директор и член на борда на Нова тв се самоуби в сградата на медията

04.07.2024 11:33 | Видян 576 пъти

Финансов директор и член на борда на Нова тв се самоуби в сградата на медията

Един от главните финансови директори на Нова телевизия - Добрин Илков, 42 г,който има място и в управленския борд на медията, се е самоубил в сградата на телевизията, съобщи Lupa.bg, позовавайки се на няколко свои независими източника. Новината бе потвърдена и от МВР, пише електронната медия.

Най-шокиращото е, че мъжът се е обесил в сградата на медийната компания близо до летището. Висящият труп на Илков е бил намерен от служител на Нова телевизия около 12,40 часа в тоалетната на т.нар. "директорски етаж". Веднага е била извикана охраната на медията, след което дошла и полиция. В момента текат разпити в сградата на най-голямата медийна компания у нас.

Всички журналисти са в шок от случилото се. Добрин Илков е семеен мъж, има и деца. Описват го като изключително скромен и отдаден на работата си човек, който е постъпил във финансовия отдел преди години. В момента е бил един от ключовите финансисти на "Нова броудкастинг груп".

Причината да сложи край на живота си, при това на работното си място, не е известна. Няма информация дали е оставил предсмъртно писмо. Илков не е споделял на колегите си да има семейни или финансови проблеми. Възможно е да е имал проблеми на работното си място, гадаят близките му.

Новината за самоубийството на един от финансовите директори идва на фона на арестуването и освобождаването на един от основните външни продуценти в телевизията Нико Тупарев.

Източник: novinite.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Изтезаваше ме в леглото. Имаше...

Райна е изтезавала в леглото бившето си гадже – ММА...

Улична война в Турция заради сирийски...

От няколко дни улиците на турския град Кайсери приличат...

Няма коментари към тази новина !