Еди Мърфи разкри изненадващия съвет, който Марлон Брандо му дал след дебютния му филм

03.07.2024 12:14 | Видян 411 пъти

Еди Мърфи разкри изненадващия съвет, който Марлон Брандо му дал след дебютния му филм

Еди Мърфи разкрива някои неортодоксални съвети, дадени му от Марлон Брандо в началото на кариерата му, пише Daily Mail.

Мърфи беше само на 19 години, когато се присъедини към актьорския състав на Saturday Night Live през 1980 г. и помогна за съживяването на тогавашното затруднено шоу, но не след дълго "екранът започна да се обажда".

Първият му филм - 48 часа с Ник Нолти - беше касов хит, спечелвайки 78,8 милиона долара (което се равнява на 256,46 милиона долара, коригирани с инфлацията) и заема седмо място в топ 10 в края на годината.

Докато промотира новия си филм "Ченгето от Бевърли Хилс: Аксел Ф", Мърфи разкри пред The ​​New York Times някои странни съвети, дадени му от не кой да е, а от Марлон Брандо.

След стремителния си възход през SNL и успешното му преминаване към големия екран, Мърфи разкри: „Тези известни хора, с които израснах, гледайки по телевизията, започнаха да искат да се хранят с мен.“

„След 48 часа Марлон Брандо се обади на моя агент и искаше да се срещне с мен. Сега поглеждам назад във времето и си казвам: „Уау, това е лудост: Най-великият актьор на всички времена иска да вечеря с теб!“, призна той.

„Но тогава просто си помислих: „Е, това е положението: правиш филм и Марлон Брандо се обажда“, добави той.

Той добави, че Брандо го е взел и го е завел в къщата си на Мълхоланд Драйв, къдетo просто му разказвал за Кръстникът.

„И той каза: „Ех, Кръстникът“. Не само Кръстникът - актьорска игра. Той каза: „Актьорството е глупост и всеки може да играе“, каза Мърфи.

Мърфи също разкри за актьор, за който Брандо казал по време на тяхното хранене заедно, че не може да го издържа дори.

„Ето колко отдавна беше: Той казваше: „Не мога да понасям това дете с пистолета“. Помислих си "Какво дете с пистолета?" Той каза: "Той е на плаката!" Попитах: "Клинт Истууд?" — Да, този тип! Той наричаше Клинт Истууд „онова дете“, каза Мърфи.

Той също така разказа за една нощ само на 19-годишна възраст, когато отишъл в Blues Bar - емблематичният тогава бар, управляван от Джон Белуши и Дан Акройд - с Белуши и Робин Уилямс.

„Спомням си, че бях на 19, отидох в Блус бар. Бяхме аз, Белуши и Робин Уилямс. Те започват да правят "кока-кола" и аз си казах: „Не, окей съм и без това“, каза Мърфи.

Той обясни: „Не заемах някаква морална позиция. Просто не се интересувах от това. Да нямаш желание или любопитство, бих казал, че това е провидението. Бог ме гледаше в онзи момент.

Белуши почина от свръхдоза кокаин няколко години по-късно през март 1982 г. само на 33 години.

Уилямс не докосва никога повече кокаин след смъртта на Белуши, тъй като той купонясва с Белуши в нощта преди смъртта му.

Той се обръща към колоезденето, за да облекчи депресията си, въпреки че по-късно в живота си има проблеми с алкохола преди да почине през 2014 г. на 63 години.

Мърфи каза, че никога не е пил и пушил първия си джойнт, когато е бил на 30, добавяйки, че степента на употребата му на наркотици е просто "някаква трева".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Горд съм, че съм първата чернокожа...

В изявление на вчерашния национален празник на САЩ -...

Представители на ДБ не подкрепиха...

"Има ли раздор в групата на ПП-ДБ-СС? Днес на...

Няма коментари към тази новина !