Първи кадри на продължението на Гладиатор, без Ръсел Кроу

02.07.2024 10:34 | Видян 492 пъти

Първи кадри на продължението на Гладиатор, без Ръсел Кроу

Пол Мескал демонстрира вълнуващите си мускули, докато отива в Колизеума в първите официални снимки от много очакваното продължение на Гладиатор.

Очаква се да излезе по-късно тази година, ирландският актьор, на 28 години, поема ролята на Луций Вер от Римската империя, порасналият син на Лусила, изобразен като дете в спечелилия Оскар оригинал от 2000 г. с участието на Ръсел Кроу.

Пол облече пълна броня, пълна с кожен килт, поразително приличащ на своя предшественик Ръсел - който няма да се появи в продължението.

След това звездата от „Нормалните хора“ излезе без риза за драматична сцена, в която изглеждаше, че се подготвя за битка, преди да се изправи срещу напоения с кръв Педро Паскал, 49.

Описвайки героя си пред Vanity Fair, Пол каза: „Той е много, много добър генерал, което може да означава много добър убиец.“

В друг наситен с екшън момент дуото се изправи лице в лице с Пол и героят на Педро изглеждаше ужасен, тъй като загуби хватката на меча си.

Педро от The Last Of Us играе римския генерал Акаций, който се е обучавал като гладиатор под патронажа на героя на Ръсел Максимус.

С думите на актьора: „[Акаций] се е учил от най-добрите, така че, разбира се, този кодекс на честта е вкоренен в неговото обучение и в неговото съществуване. Но в крайна сметка той е друг човек. И това не може да промени кой е той.

Преди да се дразните: „Максимус си е Максимус и това не може да се повтори. Това просто прави Акаций способен на различни неща.

69-годишният Дензъл Уошингтън също беше изобразен за първи път като Макрин, капещ в злато, той играе търговец на оръжие, който живее охолно и държи гладиатори за спорт.

Говореше се от години, че продължението ще се съсредоточи върху Луций (Пол), племенникът на Комод и син на бившата любовница на Максимус Лусила (Кони Нилсен).

Луций е бил изобразяван преди това от Спенсър Трийт Кларк в оригиналния Гладиатор, който идолизира Максимус заради битките му.

Продължението ще се развива след смъртта на Максимус, проследявайки Луций, който дълго време е смятал, че майка му е мъртва, когато е доведен в Рим като роб.

Режисьорът Ридли Скот, на 86 години, се завръща начело на продължението с бюджет от £250 милиона, след като оригиналът спечели пет Оскара, включително за най-добър режисьор, най-добър актьор и най-добър филм, както и спечелени £400 милиона в световен мащаб.

Оригиналната история се развива през 180 г. сл. Хр., проследявайки Максимус (Кроу), който се завръща у дома, след като води римските сили към победа над германските племена.

Междувременно неговият император Марк Аврелий (Ричард Харис) е тайно убит от коварния си син Комод (Хоакин Финикс), след като му казва, че не е годен да управлява.

Хоакин Финикс с младия Луций, изигран тогава от Спенсър Трийт Кларк

След като Максимус отказва да се закълне в лоялност към Комод, той убива семейството му, тъй като Максимус е заловен от търговци на роби, докато трябва да си пробие път през различни препятствия, за да отмъсти на Комод.

Филмът на режисьора Ридли Скот и сценаристите Дейвид Францони, Джон Логан и Уилям Никълсън все още се счита за класика.

Въпреки че се говореше за продължение от 2001 г., то така и не се осъществи напълно до 2018 г., когато Paramount даде зелена светлина на проекта.

Източник: Daily Mail

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Започва фестивалът София Моно 2024

Литературата оживява на откритата театрална сцена в...

Финансов директор и член на борда на...

Един от главните финансови директори на Нова телевизия -...

Няма коментари към тази новина !