Ъшър не се храни в сряда. Ето какво прави за перфектна форма

29.06.2024 07:54 | Видян 394 пъти

Ъшър не се храни в сряда. Ето какво прави за перфектна форма

През последните години Ъшър все по-често демонстрира завидната си физика и коремни мускули, а сега най-накрая разкри как поддържа перфектна форма.

45-годишният певец говори за здравословния си режим в интервю за Wall Street Journal, където разказва подробно как типичната му ежедневна рутина започва със сок от целина вместо кафе и начините, по които осигурява време за умствена и физическа активност. Един забележителен аспект от режима на Ъшър е седмичното му гладуване - нещо, което той е възприел от баба си.

Ето как Ъшър поддържа физичката и психиката си в цветущо здраве.

Йогата е задължителна всяка сутрин

Ъшър започва всеки ден с преднамереност, като си поставя за цел да се събуди рано и да влезе в размишляващо и спокойно мислене. Казва, че някои дни може да посегне към книга и да чете, за да стимулира ума си. Друг ден може да се отдаде на тиха медитация, но най-често разчита на йогата за правилно събуждане. По думите му, практиката наистина помага за активиране на органите и ума, като кара тялото да се движи в правилната посока.

Не пие кафе

"Всичко зависи от това как съм завършил предишната вечер. Понякога е подходящо да пийна мартини кафе", шегува се рапърът. Говорейки сериозно, той споделя, че обикновено сутрините му започват със сок от целина, в който включва още лимон, джинджифил, вода и лют червен пипер.

Певецът обикновено закусва с яйца, които яде след тренировка. В по-честите случаи си прави поширани или бъркани, а понякога добавя и сирене. Признава, че не обича да яде преди тренировка или друга физическа активност. Гледа да се разтяга, разхожда или да прави йога рано сутрин, да седи на слънце и да повдигне естествените си нива на топлина на тялото, след което да се насочи към храната.

Не се храни един ден

Ъшър сподели, че прави фастинг един ден всяка седмица. Той започва предната вечер и се уверява, че се хидратира през целия си гладуващ ден. Казва, че не го прави от религиозни подбуди, а е нещо, което е научил от баба си. Избира да не яде в сряда, като обикновено започва фастинга още около 23:00 часа на предната вечер, след което прекарва следващия ден само на вода.

Не вдига много тежести

Певецът обяснява, че тренировките му обикновено се фокусират върху укрепването на коленете поради предишна контузия. Тренировъчният му режим започва или с ходене, или с определени активиращи коленете упражнения и ходене назад, за да ангажира краката и глутеусите. Също така разчита на плуването и карането на колело, за да се раздвижи. Що се отнася до силовите тренировки, Ъшър не разчита много на вдигането на тежести.

Източник: tialoto.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Майкъл Джексън имал дългове за над...

Когато Майкъл Джексън почина на 25 юни 2009 година от...

Кафе с Волга в Кова, Монако

Оригиналната историческа сладкарница Кова е на...

Няма коментари към тази новина !