Канибал? Арми Хамър наруши мълчанието си по обвиненията, които го сринаха

26.06.2024 14:19 | Видян 296 пъти

Канибал? Арми Хамър наруши мълчанието си по обвиненията, които го сринаха

Арми Хамър наруши мълчанието си относно шокиращите обвинения в канибализъм, които сринаха холивудската му кариера.

37-годишният актьор от хита „Призови ме с твоето име“ се радваше на глобална слава, когато внезапно изпадна в немилост след поредица от смущаващи обвинения срещу него от бившите му приятелки.

През февруари 2021 г. 26-годишната Ефи Ангелова обвини Хамър, че „насилствено“ я е хапел и малтретирал „психически, емоционално и сексуално“ през 2017 г., когато е била едва на 20 години.

Въпреки твърденията, че има фантазии за канибализъм, Хамър отрече обвиненията, заявявайки, че няма престъпление в четиригодишната му връзка с въпросната жена, която се оказа от български произход.

Другата бивша на Хамър, Кортни Вучекович, каза пред сайта Page Six през януари 2021 г., че актьорът ѝ е казал, че иска да ѝ счупи реброто, да го опече на барбекюто и да го изяде.

Появявайки се в подкаста „Painful Lessons“ в неделя, актьорът се обърна към шокиращите обвинения в канибализъм, които смазаха репутацията му.

„Хората ме нарекоха канибал и всички им повярваха“, каза той в подкаста. „За какво говорите? Знаете ли какво трябва да направите, за да бъдете канибал? Трябва да ядете хора! Аз не съм човекоядец?! Наистина беше странно.“

Хамър каза още, че има сериозни несъответствия в това, което хората са говорели за него и самата истина, добавяйки, че сега се намира на място в живота си, където е благодарен за всяка частица от случилото се с него.

„Всъщност сега съм на място, където съм наистина благодарен за това, защото там, където бях в живота си, преди всички тези неща да ми се случат, не се чувствах добре. Никога не се чувствах удовлетворен. Нищо не ми беше достатъчно. Никога не бях доволен от себе си“, обяснява Хамър.

Той добавя: „Никога не съм знаел как да си дам любов. Никога не съм знаел как да се самоутвърдя, но имах тази работа, където успях да го получа от толкова много хора, че никога не ми се наложи да се науча как да го дам на себе си.“

След като обвиненията излязоха наяве, филмовата кариера на Хамър не беше единственото нещо, което се разпадна. Бракът му със съпругата му Елизабет Чембърс също се разпадна през юли 2020 г., след като тя подаде молба за развод. Бившите споделят две деца заедно.

„Това беше смърт на егото, смърт на кариерата. В живота ми избухна неутронна бомба. Тя уби всичко“, каза той, добавяйки, че по това време е имал самоубийствени мисли.

„Имаше много моменти, когато си мислех, че не мога да понеса повече. Получавах такава омраза… Стоях на брега и изплувах много далече и просто лежах... опит за самоубийство наполовина... Но си мислех, че не мога да причиня това на децата си“, добавя той.

Хамър признава още, че актьорската му кариера се намира точно „никъде сега“. В отчаян опит да предизвика възраждане на кариерата си, Хамър казва, че създава своя „собствена пясъчна кутия“, като смята да напише сценарий.

Източник: tialoto.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Кортни Кардашиян се страхува, че...

Кортни Кардашиян прави откровено признание в...

Бързите удоволствия: лек или зависимост?

Когато сме имали тежка седмица или тежък ден, когато...

Няма коментари към тази новина !