Роми пребиха шофьор на автобус пред очите на туристи (СНИМКИ)

26.06.2024 11:04 | Видян 881 пъти

 Роми пребиха шофьор на автобус пред очите на туристи (СНИМКИ)

Роми се нахвърлиха върху шофьор на туристически автобус и го пребиха. Бруталните сцени се разиграли в събота на пътя Карлуково-Луковит. Повод за конфликта станал лек пътен инцидент без пострадали.

От видео в социалните мрежи се вижда как шофьорът влиза в спор с няколко души от ромски произход. В рамките на секунди от близкото село идват няколко коли. От тях също изскачат роми, като единият от тях се нахвърля яростно върху шофьора с юмруци.

Побоят става пред очите на туристите, които чакат в автобуса и се обаждат на полицията. До идването на органите на реда шофьорът отнася множество удари.

„В събота е тия боклуци са нападнали автобус с туристи в Ловешко, пребили са шофьора (в болница е), а колежката е в шок. МВР за чеп за зеле не става, разпускайте всичко и да рестартираме, това вече не се трае! Само олигофрени и дебили работят в държавните структури“, споделя управителят на фирмата, която превозвала туристите, пред Марица.

И допълва, че причината е, че автобусът закачил кола. „Слизат да видят какво е станало и другото се вижда и чува“, коментира управителят.

От полицията съобщават, че във връзка със случая е задържан 36-годишен от с. Карлуково. Той нанесъл средна телесна повреда на 51-годишния шофьор. Друг 20-годишен участник в спречкването е установен и продължава работа по установяване на точното му местонахождение. Шофьорът бил прегледан в болница, след което освободен за домашно лечение.

По случая е образувано досъдебно производство и работата продължава, информират още от МВР.

До кога с тези своеволия на нашите скъпи братя роми, бе, уважаеми!?

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

НиЛо лъсна чисто гола след раждането

Николета Лозанова отново привлече вниманието с...

Разкриха причината за смъртта на...

Shifty Shellshock, фронтменът на Crazy Town, почина от...

Няма коментари към тази новина !