Актьор от Карибски пирати бе убит от акула в Хавай

26.06.2024 10:17 | Видян 236 пъти

Актьор от Карибски пирати бе убит от акула в Хавай

Спасителят и актьор Тамайо Пери е загинал след атака от акула край бреговете на Хавай. Той беше на 49 години.

В неделя, 23 юни, Пери, който е работил като спасител в Океанската служба за безопасност на град и окръга на Хонолулу, е бил смъртоносно ранен при инцидент, който се е случил, докато е сърфирал край остров Оаху в Хавай. Шейн Енрайт от отдела за спешни случай в Хонолулу потвърди на пресконференция, че властите са отговорили на обаждания за сърфист, който е бил нападнат около плажа Малаекахана на северният бряг на Оаху малко преди 13:00 часа местно време.

"Както можете да си представите, това е един изключително труден момент за всички нас. Моля за вашата доброта и търпение, докато всички ние просто се опитваме да преминем през този труден период", каза Енрайт, потвърждавайки, че Океанската служба за безопасност е отишла до мястото на атаката с джет, за да извади жертвата на брега.

Персоналът на спешната помощ на Хонолулу след това е констатирал смъртта на мъжа. Оказва се, че това е Тамайо Пери, който участва в хитови холивудски продукции, включително "Карибски пирати: В непознати води" от 2011 година. Той също така има роля и в Blue Crush през 2002 година, наред с други проекти.

По време на конференцията, изпълняващият длъжността шеф на службата за Океанска безопасност на Хонолулу Кърт Лагер каза, че Пери е "спасител, обичан от всички". По думите му, той е бил познат на всички на северния бряг, както и професионален сърфист, известен по целия свят.

"Личността на Тамайо беше заразителна и колкото и хората да го обичаха, той обичаше тях още повече", продължи Лагер, преди да поиска уединение за семейството на жертвата.

Според Associated Press, Пери е започнал кариерата си в отдела за Океанска безопасност през юли 2016 година. Енрайт добави, че персоналът е публикувал предупреждения за акули в район след инцидента.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

НиЛо лъсна чисто гола след раждането

Николета Лозанова отново привлече вниманието с...

Разкриха причината за смъртта на...

Shifty Shellshock, фронтменът на Crazy Town, почина от...

Няма коментари към тази новина !