Новата хитова напитка за младите Verano Azur FUSION

24.06.2024 14:59 | Видян 669 пъти

Новата хитова напитка за младите Verano Azur FUSION

Виненият микс с плодове се предлага в два варианта: бяло с праскова и розе с ягода

Винени миксове с ниско алкохолно съдържание, които се съчетават с плодове, се очертават напитката на лятото. Това са най-новите продукти на New Bloom Winery – Verano Azur FUSION. Предлагат се в два вкуса: бяло с праскова и маракуя и розе с ягода и къпина, с натурални плодови аромати и само 7,5% алкохол. Любопитна подробност е, че новите винени миксове могат да се консумират както в чаша за вино, така и в голяма чаша за коктейл. Сервират се силно охладени – на 8-11 °С, с плодове - резени праскова, малини, ягоди и бучки лед. Verano Azur FUSION могат да се използват и за направата на сорбе или със ситно натрошен лед, дори за ледени близалки. За разлика от традиционното вино, те се комбинират с газирана вода, плодове и лед, които набират популярност сред летните коктейли. Нискоалкохолните продукти са предпочитана алтернатива за потребителите от поколението Z, които търсят заместители и по-свежи варианти на виното и високоалкохолните продукти, споделят oт избата-производител New Bloom Winery.

Рецептурата за създаването на Verano Azur FUSION е специално разработена от енолозите на винарната и усъвършенствана след десетки потребителски тестове. Дизайнът на новите продукти следва свежата и цветна линия на марката Verano Azur като те се предлагат във винена бутилка с удобна винтова капачка за по-лесна консумация.

„В последните години категорията на нискоалкохолните вина и винените миксове глобално расте. Смятаме, че тази тенденция няма да подмине и България. Затова търсихме безкомпромисно качество и баланс между винения микс и плодовия сок. Така се роди Verano Azur FUSION.”, казват още от New Bloom Winery. Винарната се намира в град Съединение и разполага с близо 8000 дка лозя. Марката Verano Azur представя лесни за консумация вина, заредени с много слънчево настроение и цветна визия. Преди две години те бяха първите, които си партнираха с моден бранд – момичетата от Alessa, които разработиха етикети за специална лимитирана серия.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Постоянен арест за Нико Тупарев...

Прокуратурата поиска постоянен арест за Нико Тупарев,...

Ким като Мерилин Монро

Ким Кардашиян се вмъкна в много рискована визия за нова...

Няма коментари към тази новина !