Хилтън, Хаят, Халите и Приморско с БГ туристически награди

21.06.2024 15:37 | Видян 821 пъти

Хилтън, Хаят, Халите и Приморско с БГ туристически награди

Шестото издание на Българските туристически награди се проведе по изключение в Царево. Общината стана домакин на събитието по идея на кмета Марин Киров, след като спечели на миналото издание на призовете признанието за вътрешна дестинация. ВИЖ СНИМКИ ТУК!

Този път с него бе отличена Община Приморско - първата у нас, разработила и лансирала цяла съвременна лого концепция, като наградата бе връчена от министъра на вътрешните работи Калин Стоянов. Той получи специалния приз Приятел на туризма, а конферентната част на церемонията протече под мотото "България - сигурна дестинация".

Градски хотел на годината, избран от международното жури с членове от САЩ, Швейцария, Великобритания и България стана обновеният 23 години след пускането си столичен Hilton. Хотелска верига на годината е наброяващият вече 6 обекта Hyatt -2 HyattRegency и 4 HyattInclusiveCollection. Sante' Spa Hotel Велинград е зелен/спа хотел на годината. А the LODGE в Царево е крайбрежен хотел на годината. Хотелските призове бяха връчени от Павлин Петров, заместник-министър на туризма. Министерството на туризма традиционно вече 6 години е партньор на българските туристически награди. Това лято под мотото: Намери своята морска история.

Новата награда за Туристическа атракция на годината отиде при най-голямата инвестиция в сектора, както и една от най-значимите в страната, както и най-грижливата и най-прецизна реставрация на паметник на културата - Централните хали в София от Кауфланд.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Няма коментари към тази новина !