Хората не спират да коментират физическата трансформация на княгиня Калина: Boredpanda

19.06.2024 10:17 | Видян 884 пъти

Хората не спират да коментират физическата трансформация на княгиня Калина: Boredpanda

Княгинята на България Калина показа, че не е от хората, които пропускат ден за ръце във фитнеса.

Калина, която рядко се появява на публични места, беше снимана със съпруга си Антонио Хосе "Китин" Муньос и сина си Симеон Хасан Муньос в София, столицата на югоизточната европейска държава, пише boredpanda.

След като снимките станаха публично достояние, хората започнаха да коментират невероятно мускулестите ръце на принцесата.

52-годишната жена се е посветила на тренировки през последните години, но мускулите на ръцете ѝ не винаги са били толкова изразени, както пише Sloboden Pečat.

Съобщава се, че снимките са направени по време на церемонията по погребението на цар Фердинанд I на 29 май. Тленните останки на първия цар на България след пет века османско владичество бяха репатрирани, за да бъдат погребани 76 години след смъртта му.

Родена в Мадрид през 1972 г., атлетичната кралица е петото дете и единствената дъщеря на Симеон II, последния цар в България, и съпругата му Маргарита.

През 2002 г. Калина завързва връзка с Муньос, испански мореплавател и посланик на добра воля на ЮНЕСКО. Пет години по-късно двойката посреща единствения си син, когото Калина кръщава на баща си.

Хората насочиха вниманието си и към носа на Калина. Въпреки че се спекулираше, че принцесата се е подложила на пластична операция, съпругът ѝ сложи край на тези слухове през 2018 г., като разкри, че физическата ѝ трансформация е свързана с личен здравословен проблем, според списание Hola.

"Когато беше на осем години, тя си счупи и двата зъба в училище. През 1999 г., докато изучава изкуство в Лондон, тя отива при зъболекар, за да й постави коронки, но зъболекарят пробива твърде много в основата на костта", обяснява Муньос.

В резултат на небрежността на зъболекаря принцесата получава инфекция, която се разпространява и засяга част от окото ѝ, и се налага да бъде оперирана още веднъж.

"Трябваше спешно да реагираме и тя претърпя операция (...). Приоритетът беше да се изчисти инфекцията, но интервенцията причини естетически увреждания, което в момента не беше важно, тъй като жизненоважното беше да се спасят окото и носът от инфекцията.

"Всички абсурдни теории за различните операции и козметични процедури на Калина не са нищо повече от дезинформация."

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Няма коментари към тази новина !