Лора Караджова засне ново видео

10.08.2009 16:50 | Видян 4950 пъти

Лора Караджова засне ново видео

Лора Караджова засне ново видео на брега на Йонийско море. Красотата на крайбрежието, слънцето и доброто настроение помогнаха на Валери Милев да заснеме за 24 часа видео клипа към песента на Лора „К'во си мислиш?".

Новият клип трябва да е готов до средата на август. Той е заснет в уникална лятна резиденция на о. Лефкада в Гърция. Екипът на Валери Милев успя за едно денонощие да заснеме всички подводни и нощни снимки, заложени в първоначалния режисьорски план, писа dariknews.bg.

Песента събира отново Лора с колегата и от Ballface, GoodSlav. Той, заедно с Балет НОВА са основни действащи лица в новото видео. GoodSlav е и автор на текста, музиката и аранжимента на песента. В момента хип-хоп изпълнителят подготвя свой собствен проект заедно с Буч от Ъпсурт.

„К'во си мислиш?" е част от издадения наскоро дебютен албум на Лора "Недей да спиш". Подготвян близо две години, албумът е една невероятно добра комбинация от стиловете R'n'B, hip-hop и soul. Освен GoodSlav, автори на песни в албума са БOБO, Бат' Венци, Явор Русинов, Васил Русев и Графа. В албума влезе  и един ремикс от DJ Doncho, и дует с Дичо.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Няма коментари към тази новина !