Ален Делон си бъбри с Бойко Борисов

08.02.2008 12:31 | Видян 8473 пъти | Гласували 1

Ален Делон си бъбри с Бойко Борисов

Минути преди да бъде обявено членството на ГЕРБ  по време на срещата на върха на ЕНП, лидерът на ГЕРБ и столичен кмет Бойко Борисов побъбри приятелски със световноизвестния френски актьор Ален Делон във фоайето на луксозния хотел Уестин Палас. Борисов е в Мадрид за Срещата на върха на Европейската народна партия в испанската столица, на която ГЕРБ официално беше приета за член.

Ален Делон беше отседнал в същия комплекс по свои дела. Оказа се, че двамата са пренощували под един покрив в сряда. Най-евтината нощувка в този хотел е 250 евро.

Във фоайето на хотел Уестин Палас Ален Делон слязъл във видимо добро настроение. Именно там срещнал генерала. Двамата се ръкували, разменили по няколко реплики и си направили снимки за спомен. Според очевидци френската звезда се държал много приятелски със софийския кмет. Делон се снимал със случайни минувачи на входа на хотела и потеглил усмихнат с черна лимузина.

Делон е страхотен човек, много приятен, радушен и усмихнат, каза Бойко Борисов след разговора си с актьора, допълва Експрес.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Няма коментари към тази новина !