Глория разкри семейна драма с насилие

05.06.2024 09:51 | Видян 948 пъти

Глория разкри семейна драма с насилие

Три години след раздялата на дъщеря й Симона и бащата на детето й примата на поп фолка наруши мълчанието и изригна в Инстаграм, провокирана от коментар на потребител, предава вестник Марица. Поводът бе подкаст на дъщеря й Симона, в който заедно с Ергена Алек Младенов говорят за любов.

Фолк певицата Глория не издържа и реши да прекрати мълчанието около бившия на дъщеря й Симона Загорова. Бащата на внучето й Даниел Милушев и щерка й се разделиха малко след раждането на малката Галина, но досега нито една от двете не си бе позволявала да коментира причината за края.

"Единият си гледа детето без баща, другият не смее да си хване гадже заради майка си, но и двамата разбират от любов", иронично коментира зрителка на подкаста.

"Хей, скъпа, ти за нашето дете не се притеснявай. От нас ще получи и възпитание и образование. Не е хубаво децата да растат в токсична среда каквато видяхме от него - бащата на детето. Идея си нямате как се държеше това момче със Симона, дано е влязъл в правия път! Трябва да ни е благодарен, че все още не сме разказали нищо!", избухна Глория.

От коментарите става ясно, че Даниел е играел комар и е профукал голяма чат от парите на Симона. Близки до семейтвото пък разкриват, че Милушев се е държал агресивно със Загорова дори докато била бременна, пише Интриги.бг.

Припомняме, че щерката на Илия Загоров имаше дълга връзка първо със Симеон Данев, когото Глория много харесваше. Симона обаче се раздели с него и се залюби с Даниел, а само няколко месеца по-късно вече беше бременна.

"Истината е, че Мони не си даде време да го опознае и да научи за пороците му. Когато разбра за хазарта, вече беше късно", разказват нейни дружки.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Целта ми е да бъда добър човек и да...

"В Русия, ако хората имат малки неща, те са щастливи,...

Виц на деня: Студенти от четвърти...

Студенти от четвърти курс на изпит. Доцентът е отчаян:...

Няма коментари към тази новина !