Участничка в Hell's Kitchen стана порнозвезда

31.05.2024 10:22 | Видян 2140 пъти

Участничка в Hell's Kitchen стана порнозвезда

Нидерландката Андреа Аксе влудява мрежата

Предлага пълен набор от интимни услуги и фетиш изпълнения в секссайт, пише България днес.

Порнонебосклонът е озарен от още една апетитна риалити звезда! Най-надарената готвачка от четвъртия сезон на "Хелс китчън" Андреа Аксе продава пълен набор от интимни услуги и фетиш изпълнения в платения секссайт "Онли фенс".

В своя профил апетитната кулинарка, която на 7 май чукна 34 години, предлага цели 104 видеа и 215 снимки с розово съдържание за възрастни. Феновете на Андреа могат да се насладят на всевъзможни интимни сцени, на които би завидяла и най-обиграната актриса в индустрията.

Едрогърдата мадама е обявила дълъг списък с услугите, които предлага. В него фигурират както "обикновено" порно и шоу на живо, така и фетиш изпълнения с крака, играчки, двойно проникване и извратено порно. А най-загорелите й привърженици имат възможността да си купят мокрите й бикини. Освен това пищната нидерландка е оставила опция за своите фенове да направят специални изисквания, които тя ще удовлетвори.

Андреа направи фурор в "Кухната на Ада" при Шеф Ангелов. Наследява страстта към кулинарията от майка си. В Нидерландия е притежавала собствена фирма за таксиметрови услуги и 10 години е била шофьор на такси. Една от най-странните случки за десетилетието зад волана е, че клиентка родила на задната седалка в таксито и салонът на возилото заприличал като след същинска експлозия.

Почти не говори български. Сред хобитата й са рисуването, кикбоксът и спортните автомобили. При влизането си в риалити формата се определи като директна.

В наши дни освен с порноизпълненията си нашарената мацка печели допълнително пари и като татуистка.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Хайди Монтаг топлес в пищна фотосесия

Хайди Монтаг разголва всичко за една от най-расовите си...

Канибал, сервира човешка плът на...

Осъден насилник на деца е обвинен, че сервира човешка...

Няма коментари към тази новина !