Провален работен ден за Шеф под прикритие

17.05.2024 15:50 | Видян 371 пъти

Провален работен ден за Шеф под прикритие

Проблеми от необичайно естество очакват новия „Шеф под прикритие“ този петък от 22:00 ч. по NOVA. В епизода на предаването оперативният директор в компания за монтаж на соларни панели ще се увери от първо лице, че управлението на компания е постоянен процес, който трябва да бъде преследван перманентно, за да бъде осигурен успехът на бизнеса в дългосрочен план.

През 2014 г. от братята – Борислав и Даниел Харитови създават Mega Solar Power. Фирмата се развива успешно в Нидерландия, Белгия и Германия допреди три години, когато собствениците решават да се завърнат към корените си. За тази цел привличат опитни съдружници, които да им помогнат с административните затруднения и развитието на компанията в България. Разрастването на бизнеса е и причината към екипа преди два месеца да се присъедини Пламен Ганчосов, който има богат опит в управлението на фирми. Той ще влезе под прикритие, тъй като е ново лице в компанията и не е познат на повечето служители.

Този петък Ганчовски ще посети 3 различни обекта, където ще се сблъска с проблеми, които ще успеят да провалят цял работен ден за една от бригадите и ще застрашат приключването на ангажимент в срок. Мениджърът ще стане свидетел на практики, много по-различни от нидерландските стандарти, които ще го озадачат. Ще се срещне и с различни служители, които ще го изненадат.

Могат ли жените да се справят с тежката работа с монтирането на соларни панели? Какви грешки ще се набият на очи на мениджъра? Възможно ли е проблемите на компанията да не са вина на служителите? Кой от тях ще остави най-голямо впечатление у Ганчовски? Гледайте в „Шеф под прикритие“ утре вечер от 22:00 ч. по NOVA.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

По-полека кани на безплатни уроци по...

Сдружение Екопрограма организира безплатно обучение по...

На 92 г. си отиде френската актриса...

Френската актриса Анук Еме, звезда от филмите "Един мъж...

Няма коментари към тази новина !