Фаталната цифра 9 и силата на съзнанието на фокус в Операция История

17.05.2024 12:07 | Видян 426 пъти

Фаталната цифра 9 и силата на съзнанието на фокус в Операция История

Къде са се появили първите земеделци в праисторията, какви са били миграционните потоци преди хиляди години и защо е трагична и фатална цифрата 9 в българската история? Отговор на тези и още въпроси зрителите на Bulgaria ON AIR ще научат в историческото предаване „Операция История“ с водещ Росен Петров тази седмица на 19 май от 16:30 часа.

Дълги години се смята, че уседналото земеделие е възникнало в Анадола или Анатолия, след което анатолийски земеделци са мигрирали към Европа и Балканите. Първи гост в студиото при Росен Петров е човек, който оспорва тези твърдения и смята, че има данни за много древно уседнало земеделие и по нашите днешни земи. За тези свои твърдения ще говори Иван Лишков.

Защо нашенската демокрация почти винаги е вървяла ръка за ръка с мрачната сянка на насилието и скандала и защо все на датата 9 се случват военни преврати? Защо по време на избори страстите винаги се нажежават, прехвърчат искри и така не е от вчера или днес – отговор на тези и още въпроси пред водещия Росен Петров ще се опита да даде журналистът от вестник „Труд“, Росен Тахов.

Говори се, че в историята е имало опити и способи съзнанието да се контролира или самоконтролира. На фокус в рубриката „Тяхната история“ ще бъдат тайните на съзнанието, контролът над него и гениалните личности като Айнщайн, Тесла и Леонардо Да Винчи. По любопитната тема в студиото ще коментират авторите на книгата „Хиперсъзнание“ - психоложката Моника Балаян и журналистът Петя Минкова.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Близо 100 000 японци са на възраст...

Броят на хората в Япония на възраст над 100 години е...

BMW разтърси екипа си за дизайн

От 1 октомври в дизайнерските екипи на BMW Group...

Няма коментари към тази новина !