Миро се фука с електронен билет

08.08.2009 09:00 | Видян 7931 пъти | Гласували 2

Миро се фука с електронен билет

Електронните билети от години изместиха традиционните. Вече почти няма човек в света, който да си ги купува в оригинал (на хартия) като едно време. Дори малко дете може онлайн от къщи да си резервира и плати полет, без да се налага хартиено доказателство за това. Разбира се, за по-голяма собствена сигурност, може да се принтира бланката, но тя няма документална стойност. Всеки знае, че на гишето се показва само лична карта или паспорт, чиито данни се въвеждат при попълването на електронния билет. При чекирането на багажа персоналът на летището просто ги сверява. Така че чудото електронен билет казано просто му „витае във въздуха“, подобно на уайърлеса на компютрите, но това е друга тема.
Бившата половинка на Галка от Каризма въобще не била на ТИ с новите технологии, които отдавна са рутина и не правят впечатление на никого. Човек на СЛАВА стана свидетел как звездата буквално се изфукала с интернет придобивката си за полет от София до Бургас. Като герой на Алеко Константинов Бай Миро заявил на жената на гишето: „Аз съм си купил електронен билет!“ Досещате се, че гордостта му била само и единствено плод на незнанието му. Неволите на поп идола продължили и на борда на самолета. Той станал обект на подигравки от страна на група млади немски туристи. Не, че швабите са най-големите модни спецове, но те безапелационно освиркали стайлинга на певеца и искрено се забавлявали с аутлет – парцалките, с които се бил барнал.

Освен него, за Бургас давала газ и тв блондинката Мария Игнатова. Нашият човек разказа, че  на морската аерогара я посрещнал любимият й Митко Рачков с чисто ново БМВ петица. Въпреки фината й структура критични пасажери оценили глезените й като малко дебели!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ето какво се случва с Венета Райкова...

След като преди три дни ви информирахме първи какво се...

Елтън Джон отложи концерт в Оукланд...

Елтън Джон отложи планиран концерт в Оукланд поради...

Няма коментари към тази новина !

*}