Гледате колите и парите ми, но не виждате усърдната работа: Мейуедър

28.04.2024 08:02 | Видян 673 пъти

Гледате колите и парите ми, но не виждате усърдната работа: Мейуедър

Флойд Мейуедър реши да даде съвет на бойците и феновете, които не спират да гледат неговите пари и коли.

47-годишната легенда се пенсионира с непобеден рекорд от 50 победи и спечели 15 големи световни титли от супер перо до лека средна категория. Като аматьор той печели бронзов медал в категория перо на Олимпийските игри през 1996 г., три шампионата на САЩ „Златни ръкавици“. "Money" спечели и националния шампионат на САЩ в категория перо.

Мейуедър успя да натрупа много милиони в своята кариера. Той не се свени да позира с хиляди долари, със скъпи коли и бижута. Това често му носи критики от феновете. Флойд обаче не се интересува от това, защото знае какво е жертвал, за да стигне до мястото, в което се намира към днешна дата.

„Много от тези бойци гледат парите и колите на Флойд. Гледат как Флойд е наперен. Човече, слушай, направих толкова много жертви. Всички гледате крайния резултат. Аз бях в залата и работих усилено, дори когато бях шампион със стотици милиони в банката. Всички се тревожите за тоалетите си, как изглеждат ботушите ви, тревожите се за грешните неща. Много от бойците живеят от чек до чек.", сподели Мейуедър.

Състоянието на Мейуедър днес се оценява на 400 милиона долара.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ариа пусна голи снимки

Гола до кръста и със секси панталон с ресни се пусна...

Папи Ханс призна за комплексите за...

Един от съвременните секссимволи на родната музикална...

Няма коментари към тази новина !