Първи конкурс за красавици от изкуствен интелект

24.04.2024 10:20 | Видян 309 пъти

Първи конкурс за красавици от изкуствен интелект

Организаторите на World AI Creator Awards създадоха нова категория – „Мис Изкуствен интелект“, където традиционното шоу за красота пресича реалността с виртуалното пространство. Състезателките ще бъдат оценявани по тяхната визуална привлекателност, технология и обществено влияние за шанса си да спечелят първата в историята корона за виртуална красота.

Трите, определени за най-красиви в Miss AI, ще получат награди на обща стойност над 20 000 долара, включително паричната награда от 5 000 долара за победителката. Освен това те ще бъдат наградени с менторски програми за AI, PR услуги и други бонуси.

Състезателите ще печелят точки за своите умения и прилагане на инструменти за изкуствен интелект, използвани за създаване на техните кодове, включително визуалните детайли около ръцете, очите и фона.

За да участвате, трябва да сте създател на генериран от AI красив визуален модел, представен е социалните медии. Освен това следва да сте навършили 18 години и да представите лична карта за проверка.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

13-годишна роди по време на училищна...

13-годишна ученичка роди дете по време на училищна...

Момче държало табела с думите "Сляп...

Сляпо момче седяло на стъпалата с шапка в краката си. В...

Няма коментари към тази новина !