Стефан Вълдобрев и Иван Лечев един срещу друг в Аз обичам България

18.04.2024 12:04 | Видян 219 пъти

Стефан Вълдобрев и Иван Лечев един срещу друг в Аз обичам България

Драматични ситуации, колекционерски истории и 100 точки в „Колелото на съдбата“ обръщат играта този петък от 20:00 ч. по bTV

Две от емблематичните лица на „Обичайните заподозрени“ – Стефан Вълдобрев и Иван Лечев ще се изправят съвсем необичайно едни срещу друг в новия епизод на „Аз обичам България“ - утре вечер от 20:00 ч. по bTV. Пеещият актьор и опитен криминалист в сериала „Алфа“ ще заеме мястото си в отбора на Камен Алипиев - Кедъра, където към тях ще се присъедини и златното момиче на България – Христяна Тодорова. В отбора на Кадиев, освен един от най-емблематичните треньори в „Гласът на България“ – Иван Лечев, ще бъде и очарователната актриса Климентина Фърцова.

Един бидон с туршия ще е наградата за победителите в петъчния епизод, а с колко пот, усмивки и сълзи, лични истории, удари под кръста и най-вече знания за родината ще бъде спечелен той – зрителите ще разберат съвсем, съвсем скоро. Агитките на двата отбора и този път ще бъдат в отлична кондиция и настроение, и с много хъс и артистичност ще се включат в игрите в помощ на участниците.

„Искам това да е единственият път, когато се състезавам срещу Ванката Лечев, защото ние сме си от един отбор. Затова много държа това да е единственият път, когато сме един срещу друг“, ще постави условие преди старта на играта обичайният заподозрян – Стефан Вълдобрев.

Какво са колекционирали участниците като деца и за какво са мечтаели те, ще ги попита водещата Алекс Сърчаджиева, а какви забавни колекционерски истории ще споделят Кадиев и Вълдобрев, ще стане ясно този петък от 20:00 ч.

Страхотни емоции и дори сълзи в очите на водещата ще предизвика изненадата в играта „Героите сред нас“. Съвсем други емоции обаче ще породи у нея „вечно хвалещият се Сашо“, който след поредната си история ще бъде наречен „агресивният капитан“.

Какво се крие в Златната кутия в „Машина на времето“ и на какво точно приличат рисунките на участниците в „Баш майсторът на четката“ зрителите ще разберат още утре, а какви неочаквани изненади и обрати ще поднесе „Колелото на съдбата“, и кой ще спечели заветните 100 точки – гледайте в новия епизод на „Аз обичам България“ – в петък от 20:00 ч. по bTV.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Дъждът отнесе новите колчета по...

Един от новите знаци на Фритьоф Нансен след дъжда. От...

Хванах се с кино, понеже не бях добър...

"Не бях добър ученик в гимназията, решиха, че не ставам...

Няма коментари към тази новина !