Украинка и италианец спечелиха Световното по секс

14.04.2024 07:52 | Видян 891 пъти

Украинка и италианец спечелиха Световното по секс

Световното първенство по секс, което се проведе в Испания, бе лишено от седем участници и приключи преждевременно. То бе организирано от Шведската секс федерация (SSF), като започна на 5 март и трябваше да продължи до 5 април.

В град Малага мериха сили участници от Германия, Италия, САЩ, Норвегия, Швеция, Колумбия, Бразилия, Нигерия и Хърватия. Организаторите обаче трябваше по-рано да прекъснат състезанието и да обявят победителите.

Както обясни организаторът на шампионата Драган Братич, някои участници са били принудени да се оттеглят от състезанието поради наранявания, докато други са били дисквалифицирани заради употреба на алкохол и наркотици, което е забранено от хартата на SSF, съобщават световните издания, цитирани от БЛИЦ.

След това, според Братич, изгонените участници са обвинили организаторите в сводничество и неплащане на обещаните пари за състезанието. Организаторите отрекоха тези обвинения и заявиха, че парите ще бъдат изплатени.

В началото на състезанието Анна Виктория е заемала първо място. Победителката в Европейското първенство по секс през 2023 г. Мария Задравец също участва в първенството, но страницата ѝ е премахната от сайта без обяснение. Маркъс Лондон е контузен.

В резултат на това Капитано Ерик от Италия беше признат за световен шампион по секс сред мъжете, а Наузи Лав от Швеция сред жените. Най-добрите новаци на шампионата бяха Джакс Суелер от Норвегия и Шарлот Мун от Бразилия.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Едно цигане чука на прозореца на...

Едно цигане чука на прозореца на таксито и пита...

Българин стана световен шампион по...

Българинът Александър Делчев завоюва световна титла на...

Няма коментари към тази новина !