Биляна Йотовска се сгоди за шампион по културизъм

05.08.2009 17:40 | Видян 15745 пъти | Гласували 1

Биляна Йотовска се сгоди за шампион по културизъм

Носителката на титлата за "Най-секси дупе" за 2008 и топмодел на Визаж Биляна Йотовска разказва в интервю за vip-bg.info за приятеля си - европейския шампион по културизъм Митко Димитров, с когото са от 4 години заедно, а отскоро вече и сгодени.

Тя заявява, че годеникът й изобщо не я ревнува. "Той е много либерален, нямаме такива проблеми... дори често ми прави забележка, че съм с много дълга пола." Нещата, които я впечатляват в мъжа са: "Добре оформени ръце и рамене, коремна преса, плътни устни... Всъщност много са нещата, които ми правят впечатление... и ме възбуждат... Едно докосване по врата..." Макар и да изглежда перфектно, Биляна е прибягвала до услугите на пластичните хирурзи. Има корекции на бюста и носа. "Когато искам нещо просто го правя, в днешно време подобни корекции са лесно достъпни" - казва тя.

Миналата година Биляна Йотовска придоби голяма популярност, след като грабна титлата "Най-секси БГ дупе" за 2008-а. Междувременно завършва Художествена гимназия и Националната художествена академия със специалност "Книга и печатна графика". В момента подготвя изложба със свой приятел и е убедена, че един ден ще се занимава с графичен дизайн. Освен модел, Биляна е танцьорка в известен столичен клуб.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Няма коментари към тази новина !