Деми Роуз позира без горнище

29.03.2024 11:42 | Видян 393 пъти

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато тя позираше топлес за множество зашеметяващи снимки в Инстаграм, за да отпразнува рождения си ден в четвъртък.

Моделът остави малко на въображението и боядиса гърдите си със златна боя, като същевременно влезе в цветни, оскъдни бикини.

Това идва, след като бляскавият модел отново ускори пулса, докато позира за серия от секси снимки в Инстаграм на плажа по-рано през месеца.

Интернет сензацията съблече плетената си рокля, за да отиде гола до кръста на плажа, докато се мъчеше да прикрие скромността си.

Тя остави много малко на въображението в своя пикантен плажен артикул.

Очарователният модел - който се срещаше с бившия Кайли Дженър, рапъра Tyga през 2016 г. - показа "нахалното" си дупе, докато беше заснета, позирайки пред океана.

Деми по-рано разкри, че въпреки че има фигура, за която повечето могат само да мечтаят, тя все още се бори с несигурността на тялото, след като е била безмилостно тормозена като тийнейджър.

Говорейки с MailOnline в интервю от 2020 г., тя обясни: "Никога не намерих мястото си в училище."

"Хората бяха доста неприятни и предполагам, че просто бях различна, нещо привличаше хората да се заяждат с мен и откакто завърших, аз разцъфтях."

"Сега просто блокирам всички отрицателни коментари, не мога да виждам всичко, което не искам да виждам, защото не искам това да повлияе на собствените ми мисли за себе си. Трябваше да стана много дебелокожа."

"Сега ми е удобно в кожата, в която съм, но никога няма да бъда 100 процента щастлива, защото всеки иска да се чувства по определен начин."

Деми подчерта впечатляващите си извивки с вериги около малката си талия и завърши зашеметяващата визия с драматична сламена глава.

Зашеметяващата жена позира на прекрасен плаж със залязващо слънце в далечината.

Тя написа в публикацията: „Още една година на благословии 27/03“.

"Всички имаме собствени проблеми, но аз тренирам от пет до шест пъти седмично за здравето и благополучието си."

"Тренирам, за да се чувствам добре, и се храня правилно."

"Избягвам колкото е възможно повече въглехидрати, не ям млечни продукти, не ям месо, не ям рафинирана захар. Обичам да светя отвътре навън."

Източник: DailyMail

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !