Искам да разкрия истината за баща ми: Щерката на Нотариуса

28.03.2024 11:27 | Видян 738 пъти

Искам да разкрия истината за баща ми: Щерката на Нотариуса

"Искам да разкрия една истина за нещата, които се случват след смъртта на баща ми. Искам да разкажа какви действия са предприети срещу мен и моите братя и сестри."

Това заяви в ефира на Нова телевизия Мария Божанова, дъщеря на Мартин Божанов – Нотариуса.

„Той има 5 деца от няколко различни съпруги. Аз съм от втората съпруга“, обясни тя.

„Поддържах постоянен контакт с баща си. Карали сме се, обичали сме се, после пак сме се карали и сме се обичали“, заяви тя.

„Най-травмиращото за мен в цялата ситуация е, че месец, преди убийството му, ние се скарахме и бяхме сърдити и през целия януари не се бях чувала с него. Преди Нова година се чухме за последно. Спорът беше личен. Не беше нещо важно“ каза Мария.

„Знаех, че татко се е занимавал с търговска дейност“, каза тя.

„Не съм говорила с него за Антикорупционния фонд. Не познавам баща си в светлината, в която е представен в медиите. Аз не съм видяла престъпна дейност през годините. От малка той имаше заведения и ресторанти“, каза Мария.

Тя призна, че е ходила във въпросния СС клуб. Учила съм близо до него. Той го притежаваше от години. Бях на 13, след училище ходих да уча там. До 16-годишна възраст го посещавах.

Тя призна, че не може да каже дали е виждала главен прокурор при него.

„Не съм виждала да има много хора там. Не е имало наплив от хора, които идват и си отиват. Не съм виждала никога предаване на пари“, подчерта Мария.

По думите й Нотариуса е бил естет. „Той харесваше красивото и добре направеното. Обичаше да прави местата толкова хубави, че да му е добре той да си седи там“, каза тя.

„Бях доста малка и не съм виждала в този клуб да се случват такива неща, за които се говори. Не мисля, че името е имало нещо общо с това, което се изкарва в момента. Не знам какво означава името на клуба“, каза тя.

„За мен това, което се говори за него в медиите, не отговаря на профила му. Това не е той. Той беше весел човек, обичаше живота. Не го познавам в тази светлина, в която го показват медиите. За мен е шокиращо. Трагедията, която сполетя нашето семейство е много по-шокираща. Ние по-големите деца сме трима и сме в по-осъзната възраст. Шокът за нас да четем всеки ден неща, които граничат с абсолютна лудост, това е голям тормоз за нас. Не мисля, че обикновен човек си дава сметка. Този човек имаше семейство, има деца“, каза Мария.

"Усещам злобата на хората върху себе си."

„Смятам, че децата не носят отговорност за родителите си и няма да споря с вас във връзка с това, което установих при своето разследване на Нотариуса“, обясни Мария.

„Искам да ви попитам обаче вярвате ли, че убийството му ще бъде разкрито“, каза тя.

„Не, не вярвам, че разследването е обективно. Ние дори нямаме информация от него. По медиите виждам единствено да се говори за баща ми като личност, а не за престъплението срещу неговата личност. Убийството е най-серизното престъпление все пак“, каза тя и добави, че не знае баща й да е заплашван.

По думите й баща й не се е страхувал.

„Мои приятели ми звъннаха и ми казаха, че баща ми е починал. Простреляли са го в главата. Прибирал се е, забавил се е и съпругата му е пуснала камерите, които гледат към паркинга. Видяла е, че лежи на земята, мислела е, че му е прилошало. Обадила се е на 112“, добави тя.

„4-годишното дете е било до майка си, когато тя е гледала камерите“, поясни дъщерята на Нотариуса.

„Баща ми трябваше да пътува на 3-и февруари извън България в съседна държава. Някой е знаел и е бързал да го ликвидира“, добави тя.

На въпрос какви са отношенията й с Гергана Грънчарова, вече Божанова:

„Познавам я от 13-годишна. Тя работеше във въпросния клуб. Там се запознах с нея, виждала съм я докато е работела там, после се отдели. Няколко години не я бях виждала и нямах контакт с нея. Комуникацията ни беше нормална до трагедията, която стана с баща ми. Положението тогава стана разделяй и владей. Това стана от нейна страна и от страна на още няколко члена на моето семейство“, каза тя.

„Аз и по-големият ми брат и сестра, които сме от други майки, а не от нея, тя се опита по всякакъв начин да ни настрои един срещу друг след всичко, което се случи. Тя извърши едно незаконно действие. Баща ни притежава фирми и дружества. Тя се опита да стъпи незаконно съобразно в това дружество и да ни заобиколи. Опитва се да ни лиши от наследството на баща ни. Тя иска да може да контролира всичко“, добави щерката на Нотариуса.

„Не знам нещо да е запорирано. Става въпрос за фирма. Не знам колко е голямо имуществото на баща ми“, добави тя.

„Не съм в главата на никого и не мога да кажа защо тя го прави, не го прави само тя. По медиите се говореше за натиск. Никога не съм виждала баща ми да прилага натиск върху хората или върху семейството. В момента с брат ми се чувстваме под натиск от нея, чичо ми и баба ми. Не знам дали този натиск идва от тях или идва от адвокатите им“, каза Мария.

"Не познавам баща си в такава светлина, никога не съм била под негов натиск за каквото и да е. За фирмата имам доказателства. Тя се опитва да се направи едноличен собственик на дружеството и да сложи чичо ми за управител. Ние сме трима пълнолетни наследници, не е нужен друг управител", каза тя.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !