Принц Хари и Меган разбрали за болестта на Кейт от телевизията

25.03.2024 15:06 | Видян 355 пъти

Принц Хари и Меган разбрали за болестта на Кейт от телевизията

Твърди се, че принц Хари и Меган са разбрали за диагнозата рак на принцесата на Уелс от телевизията.

Кейт смело говори за това как ракът е бил открит при тестове след успешна коремна операция миналия януари във видеообръщение. И сега изглежда, че Съсекс оттогава са имали личен разговор с нея, но не са знаели за рака преди публичното съобщение.

Семейство Съсекс имаха обтегнати отношения с кралското семейство, откакто се преместиха в Съединените щати и това се влоши от интервюта на Хари и Меган, в които те бяха много критични към начина на живот.

Скоро след съобщението на Кейтс семейство Съсекс издаде кратко, прочувствено изявление. Той гласи: „Пожелаваме здраве и изцеление на Кейт и семейството и се надяваме, че те могат да го направят насаме и в мир.“

Но The Times съобщава: „Няколко източника потвърждават, че не е имало такива разговори и се смята, че Хари е разбрал за диагнозата на Кейт от телевизията, по същото време като обществеността.“

След изявлението на Кейт в петък жителите на Уелс благодариха на хора от цял свят за техните съобщения за подкрепа. Кейт и Уилям казаха, че са били „изключително трогнати“ след разкритието на Кейт, че е на химиотерапия.

Кралят, който има за цел да поведе семейството в демонстрация на единство на Великден, говори за гордостта си от любимата си снаха за смелостта й да говори открито. Кралски източници казаха, че Чарлз, който също се бори с болестта, след като му беше поставена диагноза през февруари, се надява да направи пътуването до параклиса „Свети Георги“ в Уиндзор следващия уикенд, за да успокои обществеността на фона на невероятно изпитание за кралските особи.

Източник: Mirror

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Истинският вярващ винаги уважава...

Той е мюсюлманин, който възстановява християнски...

Меги Димчева с премиера на Чудесата в...

„Чудесата в нас“ ще се случат на 6 юни, 19:00 ч., в...

Няма коментари към тази новина !