Кадиев и Кедъра влизат в остър капитански спор в Аз обичам България

22.03.2024 13:06 | Видян 233 пъти

Кадиев и Кедъра влизат в остър капитански спор в Аз обичам България

Тази вечер в 20:00 ч. по bTV започва пролетният епизод на „Аз обичам България“, в който усмивките няма да слизат от лицата на участниците, капитаните ще влязат в остър спор помежду си, а една единствена точка ще се окаже решаваща и ще обърне крайния резултат в полза на един от отборите в оспорваната игра.

Тази вечер капитан Кадиев ще заложи на две прекрасни и „опасни“ дами в отбора си – шампионката по джудо, пътешественичка и актриса – Анелия Луцинова, и любимката на младите – попфолк певицата Десита. В отбор Кедър ще бъде не по-малко весело, музикално и забавно с комедийната актриса София Бобчева и музикантa и певец, свикнал винаги да побеждава – Рафи Бохосян.

В пролетния епизод водещата Александра Сърчаджиева е подготвила цял куп забавни, интересни и любопитни предизвикателства, свързани с родината, а наградата и този път ще е народна, свежа и съвсем „според сезона“ – разсад за пролетна, къдрава и готова да се разлисти маруля!

И този път капитан Кадиев съвсем неусетно „ще намеси“ майка си в предаването, разказвайки забавна семейна история покрай отговора на един от въпросите, а от него съвсем ненадейно за зрителите ще стане ясно и кой е любимият коктейл на Соломон Паси. Певицата Десита, освен голяма красавица, ще се окаже и страхотна художничка, за разлика от „колегата по четка“ от противниковия отбор. За него Сашо ще коментира: „Еми, много е зле, но пък вие познавате!“ и ще добави още суперлативи по адрес на конкуренцията.

Лют спор на тема „що е то честна игра и има ли тя почва у нас“ ще се развихри между капитаните Кадиев и Кедъра след една от игрите. Как ще приключи „сблъсъкът на титаните“ и защо Сашо ще получи прякора „стратегът от Кокаляне“ – зрителите ще разберат в новия епизод на „Аз обичам България“.

Доброто настроение, смехът, музиката и танците ще са на почит в пролетния епизод на телевизионната игра, посветена на всичко българско и родно, а защо капитаните ще благодарят на своите агитки след една от игрите, ще стане ясно след броени часове.

Как една единствена точка може да обърне резултата в играта и в чия ползва ще е тя – гледайте в новия весел епизод на „Аз обичам България“ тази вечер от 20 ч. по bTV.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Огнената Никол напусна Hell’s Kitchen...

Темпераментната Никол Росенова напусна Hell’s Kitchen...

Не искайте лесен живот. Поискайте...

Не искайте лесен живот. Поискайте сила, за да се...

Няма коментари към тази новина !