Кобилкина напусна Hell’s Kitchen

21.03.2024 10:21 | Видян 283 пъти

Кобилкина напусна Hell’s Kitchen

Сексоложката Наталия Кобилкина е вторият отпаднал участник от звездния отбор в Hell’s Kitchen 6. Тя се представи най-слабо по време на специалната резервация, в която златните и червените готвиха за едни от най-популярните инфлуенсъри в България. Това е едва втората загуба на отбора на звездите, след като миналата седмица отпадна победителката от риалити формат Радка Булман.

След победата на червените над златните, те излязоха по-вдъхновени от всякога на вечерната резервация. Новите попълнения в отбора Нинов, Михаела и Кирил ги изведоха до победата. Грешка в синята кухня, която беше водена от Чоткин и Галин, доведе до номинация на двамата готвачи. Шеф Ангелов подложи на гласуване кой трябва да си тръгне, което доведе до равенство - 4 гласа за Чоткин и 4 гласа за Галин. Това беше причината да няма изгонен и те да получат втори шанс.

В днешния епизод още един от участниците в Hell’s Kitchen ще напусне надпреварата за 100 000 лева. Двата отбора ще се впуснат в луда надпревара с голф колички, а вечерната резервация ще е причината шеф Виктор Ангелов да посочи вратата на един от готвачите.

Гледайте новия епизод на Hell’s Kitchen в четвъртък, 21 март, от 20:00 само по NOVA.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !