бТВ свали от програмата си провален бг сериал

18.03.2024 10:06 | Видян 1292 пъти

бТВ свали от програмата си провален бг сериал

Вместо "Алфа" в неделната вечер след "Съни бийч" bTV излъчи игрален филм на 30 години "Час пик"

Сериалът "Алфа", който досега зрителите можеха да гледат в неделя вечер по bTV, се мести по bTV Action. Това стана ясно от програмната схема на телевизията, която бе променена в движение във вторник, пише Hotnews.bg.

Вместо "Алфа" в неделната вечер след "Съни бийч" bTV излъчи игрален филм на 30 години "Час пик" с участието на Джеки Чан, Крис Тъкър, Кен Лиънг, Том Уилкинсън, Крис Пен и др. Лентата, която всички зрители са гледали поне сто пъти, разказва за напрежение между две ченгета, когато те разбират, че помежду им има нещо общо – и двамата не могат да се понасят. Притиснати от времето, те трябва да обединят сили, за да заловят престъпниците, преди да са се избили помежду си.

Въпреки че "Час пик" е втръснал на всички, от bTV предпочитат да пуснат него, а не шумно рекламирания криминален сериал, който разочарова от първия си епизод. "Алфа" не можа да задържи вниманието на зрителите нито с актьорска игра, като специално трябва да отбележим неумението на Мария Силвестър да бъде световно признат психолог, нито с динамично действие, нито с реалистичен сценарий.

Зрителите масово се подиграваха на кандидатите за Европол, които разследват случаи от папки като баничарски тефтери, вместо от модерни таблети или други модерни устройства, както прилага на европейски специалисти. Сериалът отдалеч бие на евтино със снимките от тъмната зала, в която се събират кандидат-криминалистите и не може да стъпи на малкия пръст на "Есента на демона" с красивите панорамни кадри от Велико Търново.




автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !