Учителка изнасили ученик, зарибявала го с голи снимки

17.03.2024 07:50 | Видян 3499 пъти

Учителка изнасили ученик, зарибявала го с голи снимки

Развратна учителка е изнасилила 16-годишен ученик. 30-годишната даскалица била обвинена в сексуално насилие над нейния ученик, но успяла да отърве пандиза и да се размине с най-лекото наказание.

Виктория Фаулър се признала за виновна по две обвинения за това, че е имала сексуален контакс със свой ученик. Преподавателката признала, че е имала три сексуални контакта с момчето през 2023 г., предаде Daily Star.

Двойката се срещала тайно между май и август същата година.

Според полицейските доклада учителката пращала и голи снимки на ученика си.

На фона на това тя получила само петгодишна пробация и я записали в Регистъра на сексуалните престъпници. Също така я накарали да се откаже от лиценза си за преподаване.

На жената от окръг Хоуел, Мисури вече е забранено да има какъвто и да е контакт без надзор с деца под 18 години с изключение на нейните.

Разследването на мръснишката афера започнало през август миналата година, ръководено от шерифската служба на окръг Озарк и шерифската служба на окръг Хауел.

Причината за старт на разследването били снимки от мобилния телефон на тийнейджъра, на които Фаулър е под душа.

Когато полицията сгащила даскалката, тя признала, че правила секс с ученика и че имала негови непристойни снимки на телефона си.

Според закона това се квалифицира като детска порнография.

Фаулър признала, че се е срещала с ученика си три пъти в окръг Хауел между 4 юли и 1 август. Тя също така признала, че е правила орален секс с него.

В разговор с полицията тийнейджърът каза, че е изпратил на учителката си 20 снимки на интимните си части и за първи път е правил секс с нея на 23 май 2023 г. – последно в дома ѝ на 26 август.

Снимка: Adobe Stock

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !