Том Круз и Роналдо карат най-скъпите коли: Вижте какви возила имат звездите

03.03.2024 08:05 | Видян 1501 пъти

Том Круз и Роналдо карат най-скъпите коли: Вижте какви возила имат звездите

Дженифър Лав Хюит – Bentley Continental GTC (приблизителна цена $218K)



Дженифър Лав Хюит има дълга кариера в телевизията, музиката и киното, която започва да играе като дете в „Kids Incorporated“ на Дисни през 1989 г. Според Celebrity Net Worth тя струва над 22 милиона долара от това, че е прекарала толкова дълго време в индустрия.

Звездата, която се превъплъти в Джули Джеймс от „Знам какво направи миналото лято“, обича да се вози на своето елегантно и изискано сребристо „Бентли Континентал“. Хюит се омъжи за колегата си Брайън Халисей през 2013 г. и двойката току-що посрещна третото си дете на име Ейдън Джеймс през октомври 2021 г.

Катрин Хейгъл – Range Rover SUV (приблизителна цена $108K)



Катрин Хейгъл притежава червен SUV Range Rover, който е печат на отличния й вкус към луксозните автомобили. Катрин започва кариерата си като дете и прави своя филмов дебют през 1992 г. с „That Night“ на К. Томас Хауъл. Ролята й в „Анатомията на Грей“ й донесе признания, включително награда Еми в Primetime през 2007 г.
Моделът, превърнала се в актриса, и нейният съпруг певец и автор на песни Джош Кели отглеждат децата си в селска ферма, далеч от бързия живот на града. Двойката осинови две дъщери, преди да роди единствения си биологичен син Джошуа.

Конър Макгрегър – Rolls Royce Dawn ($350K)



Класиран като най-добре платеният спортист в света от Forbes през 2021 г., боецът Конър Макгрегър обича да показва огромната си колекция от автомобили в личния си акаунт в Инстаграм. “Rolls-Royce Dawn” обаче е любимата му кола, тъй като най-често позира с нея. Той може да си позволи такъв лукс, тъй като спечели огромна сума от ММА битките и продажбата на компанията си за уиски Proper Twelve.

Ема Робъртс – Range Rover (приблизителна цена $50K)



Колекцията от автомобили на Ема Робъртс включва „Mercedes S-Class“, „Ford Mustang“, „Porsche Cayenne GTS“, „Range Rover Vogue“, „Chevrolet Suburban“, „Range Rover Sports“, „Porsche Cayenne GTS“ и „Chevrolet“ Крайградски”. В крайна сметка тя е американска актриса, модел и певица с нетна стойност от 25 милиона долара.

Джулия Робъртс – Mercedes-Benz GL320 (приблизителна цена $53K)



Джулия Робъртс е една звезда, която не се интересува много от парадирането на финансите си чрез луксозни вози. Въпреки че притежава състояние от 250 милиона долара според Celebrity Net Worth, тя избра да си купи „Toyota Prius“ и „Mercedes-Benz GL320 CDI“.

Мария Шарапова – Porsche 911 Cabriolet (приблизителна цена $200K)



Мария Шарапова, трикратната победителка в Porsche Tennis Grand Prix, изпитва неукротима любов към бързите луксозни автомобили. Бившият руски тенисист има червено "Porsche 911 S Cabriolet". Пътуването може да ускори от 0 до 100 км в час за 4,4 секунди и да достигне максимална скорост от 448 км в час.

Нина Добрев – Mercedes Benz E 350 (приблизителна оценка $50K)



Нина Добрев стана известна с участието си в световния хитов сериал на CW „Дневниците на вампира“. Актрисата с български корени получи "Батмобил" от приятеля си Джейк Дилейни, а класацията й в социалните мрежи стигна върхове, след като сподели новото си возило в профила си. Нейната лудост за фантастично каране й купи „Mercedes-Benz E350“ и „Audi S4 Cabriolet“.

Делание Уолкър – Buick Skylark Coupé (приблизителна цена $50K)



Делание Уолкър знае какво да прави с класика, така че той е някак от стара школа, когато става въпрос за автомобили, да ги персонализира. Уолкър притежава персонализиран „Buick Skylark Coupé“ от 1970 г. Други автомобили, които той обича да кара, са „Mercedes-Benz CL63 AMG“ от 2008 г., „Chevrolet Impala“ от 1964 г. и „Chevrolet Camaro IROC-Z“ от 1989 г.

Жозе Моуриньо – 612 Scaglietti Ferrari (приблизителна оценка $313K)



Според Celebrity Net Worth, Жозе Моуриньо има нетна стойност от 120 милиона долара. Бившият шеф на Спърс обича рали шофирането и има значително количество автомобили, включително "Jaguar", "Audi Q8", "Aston Martin" и "612 Scaglietti Ferrari". Има шофьор и вече не шофира сам.

Хари Кейн – Bentley Supersports (приблизителна цена $86K)



Хари Кейн е английски професионален футболист, чиято нетна стойност е 40 милиона долара. Той вярва в „произведено в Англия“, когато става въпрос за избора му на возене. Невероятната колекция от автомобили на Кейн включва британски двигатели, като "Range Rover", "Jaguar" и "Bentley Supersports". Кейн е бил играч на Тотнъм Хотспър повече от десетилетие.

Кристиано Роналдо – Bugatti La Voiture Noire ($18,9М)



Според източници състоянието на Кристиано Роналдо възлиза на около 500 милиона долара, а гаражът на играча е завиден с огромна колекция от луксозни автомобили от 19 возила на стойност над 4,9 милиона долара. Той има марки като “Ferrari”, “Lamborghini,” “Bentley Continental GT Speed”, “Bugatti,” “McLaren,” “Rolls-Royce,” “Porsche 911 Turbo S,” “Koenigsegg CCX,” “Range Rover Sport SVR ”, заедно с няколко „Ауди” и „Мерцедес-AMG”.

Никол Шерцингер – Bentley Continental GT (приблизителна цена $112K)



Никол Шерцингер, американската певица, която е и актриса, има нетна стойност от 14 милиона долара. Шерцингер постигна международна слава, като се присъедини към момичешката група Pussycat Dolls, след като работи много усилено, за да изгради кариерата си в музиката.

Бритни Спиърс – Mercedes GM 550 (приблизителна оценка $110K)



Бритни Спиърс е американска изпълнителка, поп певица и актриса, която има 70 милиона долара на свое име. С нейния хит от 1999 г. „Baby One More Time“ и „Oops! I Did It Again” през следващата година тя се издига до върховете на славата. Асоциацията на звукозаписната индустрия на Америка (RIAA) изброява Спиърс като осмата най-продавана изпълнителка в Съединените щати.

Джорж Сейнт Пиер – Range Rover (приблизителна цена $36K)



Джордж Сейнт Пиер е канадски майстор по смесени бойни изкуства, активен между 2002 г. до 2013 г. и 2017 г. Той се пенсионира през 2019 г. и днес има нетна стойност от 30 милиона долара. Кралят на ринга има изискан избор от превозни средства, като има един, който е матово черен „Range Rover SUV“.

Патрик Демпси – Mercedes-Benz SLS (приблизителна цена $221K)



Съвсем естествено е Патрик Демпси да е обсебен от страстта към състезателните коли и да има изискана колекция от луксозни возила. Американският актьор и режисьор, обявен за най-секси мъж за 2023 г, притежава „Jaguar XK120“, „Porsche 356“, „Mercedes-Benz SLS AMG Gullwing“, „Ferrari Daytona“, „Panoz Esperante GT“, „Porsche 911 SC“, „Lotus Exige S“ и „ Porsche 911 GT3 RS.”

Еди Мърфи – Rolls-Royce Phantom Drophead Coupe (приблизителна цена $350K)



Според нетната стойност на Celebrity, заможният Еди Мърфи струва 200 милиона долара. Като един от най-касовите актьори в историята на киното, Мърфи притежава „Rolls-Royce Phantom Drophead Coupe“ и „Ferrari 599 GTB Fiorano“. Последният е автоматичен автомобил с четири цилиндъра и развива скорост от 0 до 100 км в час за 3,3 секунди.

Том Круз – Bugatti Veyron (оценен на $1,7М)



Нуждата на Том Круз от скорост е толкова известна, колкото и самият той. Той притежава колекция от хеликоптери, самолети и мотоциклети на стойност около 671 милиона долара, но има и мания за автомобили. Неговата колекция включва луксозни автомобили като "Bugatti Veyron" и "BMW 3-Series".

Източник: meetyourlifestyle.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

Няма коментари към тази новина !