Принц Уилям завижда на Хари заради събитието му Invictus Games

27.02.2024 14:22 | Видян 701 пъти

Принц Уилям завижда на Хари заради събитието му Invictus Games

Твърди се, че принц Уилям излъчва "ревност" от това колко добре са преминали Invictus Games на принц Хари, според експерт.

Нов документален филм със сегменти от експерти, говорещи за херцога, кралското семейство и Invictus Games, започна да се излъчва в конкурентите Netflix, собственост на Disney, в неделя. Шоуто, озаглавено „Мисията на принц Хари: животът, семейството и игрите Invictus“, се фокусира върху скорошното интервю, което Хари даде на ABC News. Хари разговаря с домакина на GMA Уил Рийвс, докато беше в Канада преди Игрите следващата година, които бяха основани през 2014 г. за ранени, ранени и болни военнослужещи и жени, както служещи, така и ветерани.

Говорейки за личността на принц Хари, когато той участва в Игрите Invictus, един експерт каза, че е очевидно, че херцогът е „в стихията си“, отбелязвайки как можете да кажете, че тогава „той е в най-добрата си форма“. След това кралският автор Робърт Джобсън говори за това как Игрите Invictus са били „много успешни“, преди да прецени как смята, че има известна ревност, идваща от брат му Уилям, принцът на Уелс.

„Мисля, че имаше известна степен на завист относно това колко добре беше минало, наистина мисля, че Уилям беше изненадан колко голям беше успехът, колко пари бяха хвърлени в него и колко правителства се включиха, — продължи г-н Джобсън. След това друг експерт отбеляза колко показателно е, че членовете на кралското семейство „не са споменавали“ Игрите на Invictus, откакто Хари се оттегли като старши член на кралското семейство през 2020 г. Никой старши член на кралското семейство не е бил виждан на събитие на Invictus или не е говорил, за да го подкрепи наскоро години. На встъпителните игри в Лондон през 2014 г. крал Чарлз, кралица Камила и принц Уилям дойдоха на церемонията по откриването.

Също така в документалния филм беше показан клип от предишно интервю с Майкъл Страхан, където херцогът на Съсекс говори за това, че винаги е имало съперничество с брат му и засегна техните „обтегнати отношения“. „Винаги е имало това състезание между нас, странно“, каза Хари на Майкъл по време на техния телевизионен чат, когато книгата му „Резервни“ излезе на пазара през януари 2023 г. След това той каза как чувства, че уелсците „винаги са настроени срещу“ него и неговите съпруга, Съсекс.

След това Хари говори за това как покойната му майка, принцеса Даяна, ще бъде "тъжна", че той и Уилям вече не се разбират както преди. „Мисля, че тя ще бъде с разбито сърце от факта, че Уилям и неговият офис са били част от тези истории“, добави той, преди да отбележи как Уилям и „хората, които той нае“, нарушиха договора на братята. Също така в предишния си чат с Майкъл, който е показан в новата програма, Хари каза, че не смята, че връзката му със семейството му някога ще бъде същата.

Източник: Mirror

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

JLo без грим и прическа на МетГала:...

JLo без грим и прическа на МетГала: Нова мода

Комедийното шоу Кой да знае се...

Предаването стартира със специален двучасов епизод на...

Няма коментари към тази новина !