Ексклузивна прожекция събра медии и екипа на Есента на демона

23.02.2024 15:03 | Видян 738 пъти

Ексклузивна прожекция събра медии и екипа на Есента на демона

Специална предпремиера на дългоочакваното продължение на “Дяволското гърло” – “Есента на демона” събра актьори, екип и представители на медии. Част от ексклузивната прожекция на първите два епизода станаха продуцентът Евтим Милошев, режисьорът Павел Г. Веснаков, актьорите Теодора Духовникова, Димо Алексиев, Ирмена Чичикова, Рая Пеева, Христина Апостолова, Веселин Петров, Константин Трендафилов - Коко, Николай Николаев, операторът Иван Вацов и част от екипа на сериала. Зрителите на NOVA ще могат да видят премиерния епизод на криминалната поредица на 29 февруари в 22:00 ч.

“За мен беше изключително интересна цялата историческа линия и съм сигурна, че зрителите с афинитет към историята ще я оценят високо. Това продължение на сериала е дългоочаквано и нямам търпение за първата среща с телевизионните зрители, защото последната дума е тяхна”, сподели след прожекцията Теодора Духовникова, която влиза в ролята на профайлъра Мия Язова.

“Това е труден за реализация проект от физическа и емоционална гледна точка. Радвам се, че имаме възможността да разказваме такива истории, които са действително важни за обществото”, каза режисьорът Павел Г. Веснаков. “Това е проект за справедливостта, а не за жестоки престъпления. Именно за справедливостта, която е дефицит в нашето общество“, допълни продуцентът Евтим Милошев.

“Есента на демона” ще изправи любимите герои Мия Язова и Филип Чанов (в ролите влизат талантливите актьори Теодора Духовникова и Владимир Карамазов) пред сложна мистерия, която се крие зад редица убийства в един от най-красивите български градове – Велико Търново. Сюжетът ще разкрие още мистики от езотериката и българската история на старата столица. Всеки четвъртък от 22:00 ч. по NOVA зрителите ще проследят развитието на цялото разследване, изпълнено с постоянно напрежение. Сценарият на сериала е дело на Иван Спасов, режисьор е Павел Веснаков, a продуцент – Евтим Милошев и Dream Team Group.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

4,6 млн.наши пари от Денков за...

С две решения на кабинета Денков 3 български...

Международен мениджър за първи път...

За първи път в историята на телевизионния формат „Шеф...

Няма коментари към тази новина !